≫ 

Bogdan se vratio i dominirao sa Bjelicom za pobedu, Jokić "prodavao" fore Šariću!

Lepo veče za Srbe!

  • 7
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Sakramenta pobedili su Vašington sa 113:106 uz odličnu partiju Bogdana Bogdanovića, koji je jedan meč propustio zbog lakše povrede.

U poslednje četiri utakmice, Kingsi su tri puta pobedili, a nisu bili bolji samo od Netsa, kada je Bogdan Bogdanović pauzirao iz predostrožnosti. Sada se vratio i Kingsi su ponovo na klackalici plej-of zone i sve bliži tome da prevaziđu negativan učinak.

Sada su na 7-8, a zanimljivo je da su skoro tokom celog meča vodili, ali nisu nijednom uspeli da razliku pretvore u dvocifrenu. Bogdanović je ubacio 21 poen uz po četiri skoka i asistencije, Barns je imao 26 poena, Bil je parirao sa 20 uz osam asistencija.

Imao je i Bjelica odličan doprinos sa šest poena, 12 skokova i tri asistencije za 29 minuta, bio je najbolji skakač meča, dok je sa druge strane nekadašnji saigrač Bogdanovića iz Partizana, Davis Bertan,  imao 12 poena, šest skokova i tri asistencije.

U meču Denver - Finiks, Milsap je dominirao u pobedi sa 23 poena, Barton i Marej su imali po jedan manje, naš Nikola Jokić se zadovolji sa osam poena, 13 skokova i pet asistencija. Nije ni mnogo šutirao, imao je 4-9 iz igre, Dario Šarić imao je 16 poena, 17 skokova i dve asistencije, ali je jednom morao da se suoči sa velikom majstorijom Jokića. Hrvatski centar trudio se da sačuva Nikolu, a nije ni video kada je on prosledio loptu za laganu asistenciju pod obručem.

Klipersi su bili ubedljivi protiv Pelikana sa 134:109 uz 34 poena i 12 skokova Herela, Lenard je dodao 26 poena, a Netsi su posle Kingsa savladali i Nikse, ako gosti uz 30 poena Dinvidija.

Prethodno, u evropskom večernjem terminu, Luka Dončić je ostvario još jednu vrhunsku partiju, i to protiv Džejmsa Hardena!

NBA, rezultati:

Njujork Niks - Bruklin Nets 101:103

Vašington Vizards - Sakramento Kings 106:113

Denver Nagits - Finiks Sans 116:104

Los Anđeles Klipers - Nju Orleans Pelikans 134:109

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA