• 6

Skandal u Albaniji: Košarkaš nokautirao sudiju i dobio doživotnu zabranu, preti mu i robija

Burno je odreagovao košarkaš Tirane Bruno Deliju posle jedne odluke arbitra, zbog čega je platio skupu cenu

  • 6

Košarkaš Tirane Bruno Deliju (34) doživotno je suspendovan iz sporta zbog varvarskog napada na sudiju utakmice koju je njegov klub igrao protiv Teute. 

Incident se dogodio u poslednjoj četvrtini, Deliju je ušao u raspravu sa arbitrom Jurgenom Muhom, zbog toga što je ovaj svirao faul u korist protivničke ekipe. Deliju je u raspravi opsovao sudiju, a pošto ga je ovaj kaznio tehničkom, košarkašu je "pao mrak na oči" i uzvratio je pesnicom!

Od prvog udarca košarkaša huligana arbitar se zateturao, a drugi ga je oborio na zemlju, posle čega su se igrači oba tima uključili i odvojili razjarenog igrača od sudije.

Pogledajte taj momenat.

Tri dana posle oglasio se Košarkaški savez Albanije, i to odlukom o doživotnoj zabrani bavljenja košarkom za nasilnika, kome, pema alnbanskim zakonima, preti i zatvorska kazna u trajanju od jedne do pet godina zbog nasilja na sportskim priredbama.

Policija je dan posle utakmice uhapsila Delijua.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • pitagora

    kako kod da ce ruznoo zvucati ovako nesto bi dobro bilo da se desilo za one beronove korake tada ne bi gledali sudijski masakr nad partizanom u moraci.ponekad bi neko trebao dati neku vaspitnu ovim sudijskim namjernim zlocinima koji rade u korist drzavnih miljenica..inace sam protiv bilo koga oblika nasilja..

  • Petar I.

    To je Narod koji je zaostao u svemu. Kod njih je još kameno doba

  • Nemanja

    Košarkaški savez Albanije??

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima