Budućnost ponosna na svoje navijače: Tako se bodri klub, fer i sportski

Klub iz Podgorice je pohvalio svoje navijače i u saopštenju

  • 9

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice izdao je saoštenje u kojem je pohvalio vladanje svojih navijača na derbiju ABA lige protiv Partizana.

U proglasu na zvaničnom sajtu kluba Budućnost je poručila da je "Morača", sa takvim navijačima, mesto odakle se šalje najbolja poruka regionalnoj i evropskoj košarkaškoj javnosti.

- KK Budućnost Voli zahvaljuje svojim navijačima na vatrenom, ali pre svega dostojanstvenom navijanju tokom košarkaškog meča Budućnost Voli - Partizan NIS. Naš tim i naši navijači poslali su jasnu poruku regionalnoj i evropskoj košrakaškoj javnosti da smo dobar domaćin i korektan protivnik i da se na našem terenu sa naših tribina bodri tim u pravom sportskom duhu i maniru - kaže se u saopštenju.

Budućnost je ponosna na svoje navijače, iako je ne tako davno bilo u najmanju ruku problematičnih situacija u hali.

- Srčano i fer navijanje koje se začulo sa tribina SC Morače, pravi je primer navijanja koje daje vetar u leđa svom klubu i koje nas čini ponosnim. Nadamo se da ćemo i u utakmicama koje dolaze uživati i biti primer za odličnu atmosferu bez incidenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. novembar 2019 | 09:38

    Tako se navija dok Bokan ne naredi drugačije

  • Delija

    28. novembar 2019 | 09:33

    Nisu problem Varvari,nego pojedinci iz prvog reda,tatini sinovi...

  • simke1975

    28. novembar 2019 | 09:59

    Pohvalili za sta???Sta vicu, ubij Srbina. To nisu navijaci, to su fasisti!!! Dno dna od navijaca. Sram ima da ih bude. Ja bi njih sve u rudnik, da tucaju kamen. Dok se ne opamete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA