• 8

Tomić je tri puta zvao menadžera Teodosića zbog dolaska u Zvezdu, a hteli smo Markovića i Jovića!

Predsednik KK Crvena zvezda potvrdio je glasine koje su se letos pojavile oko povratka naših internacionalaca u srpsku košarku

  • 8

Predsenik KK Crvene zvezde Nebojša Čović je u opširnom razgovoru za navijački portal RSB govorio o raznim stvarim, koje ste mogli već da pročitate na Telegrafu. O tome kako je otišao Milan Tomić , kao i to kako je tekla potraga za Tomićevim naslednikom, kakvi su se potezi vukli, a otkrio je i koja su imena bila u opticaju za klupu Zvezde pre nego što je izbor pao na Dragana Šakotu.

Ipak, on je potvrdio i nešto što se nije znalo, a to je da je Milan Tomić bivši trener Zvezde čak tri puta zvao Teodosića da dođe u Zvezdu.

- Mi smo pokušali da testiramo domaće igrače koji  mogu da budu dostupni Zvezdi. Razgovarali smo sa Jovićem i korektan razgovor je bio, ali mi ne možemo da damo toliko para kao Himki i to je normalno.

Stefan Jović

Foto: Marko Jovanović

- Imali smo razgovor sa Stefanom Markovićem, takođe Milan Tomić je u tri navrata kontaktirao sa mendažerom Teodosića - rekao je Čović i dodao:

- Mi moramo da se okrenemo proizvodnji irgača poput Gudurića, Dobrića, Davidovca. Hreli smo da vratimo Simonovića, ali nije bila takva odluka trenera.

Ipak, Teodosić je istakao da ga niko iz Zvezde lično nije kontaktirao, što je i moguće, jer sve ide preko menadžera koji ugovaraju cifre.

Video: Miloš Teodosić napokon progovorio o Crvenoj zvezdi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ova

    Nesreca kad krene sa nekakvim izjavama i saopstenjima odma guzva nastane na granici sa Srbijom zbog ulaska na tone slepera papira.

  • Bolji je

    Filip.

  • Mixa

    Teodosica bi najmanje voleo da vidim u Zvezdi, pre Markovic ili Jović!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima