≫ 

Pa nisam ja Novica: Vanja priznao da se Valensija uplašila, pa pecnuo nekadašnjeg kapitena!

Raspoložen je bio Marinković uprkos porazu

  • 5
Vanja Marinković Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Valensiju u trileru u hali "Aleksandar Nikolić", posle meča je igrač španskog tima Vanja Marinković izneo utiske.

- Sami smo krivi za ovaj poraz. Loše smo počeli drugo poluvreme, nešto smo se uplašili, pa i ja. Tu su napravili razliku, mi smo ih prestigli, ali kad nisi zaslužio – nisi zaslužio. Dobra odbrana, težak šut, ali to je to - rekao je Marinković, koji je pohvalio napredak rivala.

- Bolje izgledaju nego na startu sezone. Mislim da će ih pobeda u Kaunasu i ova podići. U poslednje vreme igraju dobro i mislim da će dodatno dići samopouzdanje.

On je dodao da se malo odvikao od atmosfere na utakmicama u Pioniru, a doček nije bio neprijateljski, iako je Vanja igrao za Partizan.

- Ne, očekivao sam to... Nisam ja Novica - rekao je u šali Marinković, aludirajući na Novicu Veličkovića, koji je često "ratovao" sa Delijama.

Nije samo Marinković umeo da objasni pad u 2. delu igre.

- Svi smo ušli u neku frku, nemam pojma (zašto). Teško je igrati ovde, to svi znaju. Bilo mi je čudno, da budem iskren. Nisam dugo bio ovde, malo sam se odvikao, malo mi je prijalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    28. novembar 2019 | 23:08

    Vanja volis li jos Zvezdu?

  • Kursumlija

    28. novembar 2019 | 23:02

    Hahaha krk Novice🤣🤣🤣🤣🤣Bravo Vanja!!!Novica umislio da je Sasa Ilic u kosarci...

  • Delija

    28. novembar 2019 | 22:43

    Nisam te podnosio dok is igrao za partizan ali realno ti si lik koji me je kupio, uz ono sto si izjavio pre meca i ovo sada svaka cast naklon do poda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA