Melo(dija) se vratila u NBA: Zvezda čuvenog drafta iz 2003. igra kao u najboljim danima!

Lepo ga jopet videti na terenu

  • 3
Karmelo Entoni Foto: twitter/NBA

Karmelo Entoni (35) je igrač o kome trenutno najviše bruji NBA. Posle godinu dana pauze "Melo" opet "pali i žari" u NBA dvoranama u dresu Portland Trejlblejzersa. 

Bivši as Denvera i Njujorka je zablistao i u noći između petka i subote na meču sa Čikagom sa 23 poena i 11 skokova, čime je nastavio sjajnu seriju mečeva u kojima je vodio glavnu reč. Sa osmehom na licu, kao da je sve brige ostavio iza sebe, Karmelo je vodio saigrače do novog trijumfa (107:103), trećeg uzastopnog.

I treći put uzastopno Karmelo je bio udarna napadačka opcija i nesumnjivo da je, uprkos dugoj pauzi, povratio stari sjaj.

Pogledajte neke od akcija i poena bivšeg "ol-stara".

Podsetimo, Karmelo je bio bez takmičarske košarke godinu dana od odlaska iz Hjustona, nije ga bilo nigde posle toga, pa se pričalo i o penziji...

Ipak, Portland je video da u Entoniju i dalje ima materijala za velika dela, nedavno ga je priključio svojim udarnim pesnicama Lilardu i Mekalumu, pa Trejlblejzersi u poslednje vreme deluju kao tim kadar da napadne visok plasman.

Entroni je, vredi i to podsetiti, bio treći "pik" sa čuvenog drafta iz 2003. godine iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 51

    30. novembar 2019 | 11:36

    Vidi se da je srećan i da uživa u igri...

  • Srk

    30. novembar 2019 | 12:54

    Samo im jos dare fali, pa da deru ove klince :)

  • NBA Fan

    1. decembar 2019 | 15:22

    Fale Milicic, Wade i Bosh da se kompletira najbolja generacija drafta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA