≫ 

Trener Krke "ribao" Trinkijerija zbog poslednjeg šuta: Partizan kao i Zvezda nije ispoštovao razliku

Vladimir Anzulović je zamerio kolegi što je kod plus 19 dopustio igračima da šutnu u poslednjem napadu

  • 10

Trener Krke Vladimir Anzulović nije bio zadovoljan reakcijom kolege Andree Trinkijerija na kraju meča koji je Partizan dobio sa 102:80.

Naime, Partizan je imao poslednji napad pri rezultatu 99:80, plejmejker Kori Volden je čekao instrukcije sa klupe da li da krene ka košu, dok su navijači sa tribina zahtevali da se ide do "stotke".

Amerikanac je odlučio da napadne, asistirao je Stefanu Birčeviću, a reprezentativac Srbije je ubacio trojku, svoju petu na meču.

Pri rukovanju na kraju meča Anzulović se zadržao u razgovoru sa Trinkijerijem, sve u vezi sa poslednjim napadom, pošto je nepisano pravilo da se lopta "izdribla" ukoliko je razlika velika.

Video: Partizan zatrpao koš Krke, šoutajm pred grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    1. decembar 2019 | 22:56

    Moze da ga riba kolko hoce cak im je igrac i pokazao da ce igrati do kraja a to sto oni nisu bili u stanju da se odbrane to je njihova nesposobnost i nista drugo.

  • Dejan

    1. decembar 2019 | 22:49

    Utakmica se igra do poslednje stotinke......Ne vidim u cemu je problem......?????Pogledajte Nemce u svakom sportu....Nebitno dali gube ili vode,oni igraju do kraja......

  • CoaN

    2. decembar 2019 | 03:16

    Zvezda sa Mornarom uradula ovo jednom,Franje moralisale.Izbila revolucija.Franje ovo rade godinama, nikome nista. Oni takvi nekome drze moralne pridike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA