≫ 

Milutinov izveo dva brutalna kucanja, na listi najboljih i "poster" Lorenca Brauna!

Srbi triput na novembarskoj listi, Derik Vilijams sam na tri mesta!

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Srpski košarkaš Nikola Milutinov dvaput se našao na Evroliginoj listi najboljih zakucavanja u novembru, dok je Vasilije Micić na istoj listi, ali u ulozi asistenta.

Centar Olimpijakosa je zauzeo deseto mesto, kada je uhvatio alej-up Vasilisa Spanulisa u meču sa Albe iz Berlina, dok se opet našao i na šestom meču kada je u kontri zakucao preko dvojice igrača Anadolu Efesa.

Vasa Micić je na devetom mestu jer je bacio alej-up za Šejna Larkina, MVP-ja novembra u elitnom takmičenju, dok je Larkin utrčavao uz čeonu liniju i zakucao.

Jedno mesto pripalo je i Lorencu Braunu koji je u meču sa Real Madridom prozujao pored Serhija Ljulja i onda posterizovao Džordana Mikija. Tri mesta na listi su pripala bivšem NBA atleti Deriku Vilijamsu koji i u Fenerbahčeu pokazuje kakvim "federima" u nogama raspolaže.

Vilijams je izveo i najbolje zakucavanje prošlog meseca kada je pobegao svom čuvaru sa krila, uhvatio alej up koji mu je bacio Kostas Slukas i sa dve ruke ga snažno spakovao u obruč. Čitav spisak najatraktivnijih poteza možete videti u videu iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA