• 6

FIBA razotkrila prevaru Amerikanca protiv Srbina, produžila glasanje za najboljeg basketaša sveta!

Dramatične obrise poprimila je borba za najspektakularnijeg basketaša sveta zbog neregularnih radnji Marsela Esonvunea

  • 6

Trka za najspektakularnijeg basket igrač sveta, koja je donela "foto finiš" Amerikanca Marsela Esonvunea i Srbina Dušana Domovića Buluta, dobiće i svoju drugu rundu posle neregularnog glasanja u režiji Esonvunea. 

Telegraf je već pisao o pokušaju Amerikanca i njegovog tima da konstantno budu u vođstvu ispred Buluta sa glasovima, ustanovljeno je da se održavao u vrhu "sa sjajnom marketinškom ekipom", kako nam je i sam rekao, zbog čega je "FIBA3x3" reagovala i proglasila drugu rundu borbe.

O tome je obavestila javnost putem svog instagram profila.

- Svake godine organizujemo izbor za najspektakularnijeg besketaša posredstvom društvenih mreža kako bi navijači glasali za svoje favorite. Ove godine kandidati su koristili određene marketinške tehnike zbog kojih glas navijača nije mogao da dođe do izražaja. Zbog toga proglašavamo drugu rundu u kojoj će moći da se glasa za dva lidera. Dušan ili Marsel? glasajte za nekog od njih dvojice - stoji u proglasu FIBA.

⁣Rezultati glasanja biće objavljeni u ponedeljak u podne.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • OVERRATED

    ne razumem cemu polemika pa ta amerika ima mnogo vise stanovnika nego srbija valjda je logicno da ce vise njih da glasa nego nasih

  • Boki

    Lepo pise u mnozini. Mi smo naseg ovde protezirali. Nista lose ne mislim, i ja bih voleo da nas pobedi ali ovde u tekstu se misli na obojicu.

  • Lok

    Ovaj je amerikanac koliko sam i ja kinez,

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima