≫ 

Šakota respektuje FMP: Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli

Crveno-beli dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja regionalne lige

  • 26

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike pobede u Milanu, nisu imali previše vremena za odmor, a pripremu naredne utakmice počeli su već u Milanu, gde su odradili trening oporavka u petak, a zatim su u subotu nastavili pripreme za duel sa FMP-om u okviru 10.kola ABA lige.

Meč je na programu u nedelju od 18 časova (Arena sport 1) u hali “Aleksandar Nikolić” a karte za jedan od dva derbija kola, puštene su u prodaju u petak u svim poslovnicama Tickets.rs po standardnim ABA liga cenama:

FMP je jedno od najprijatnijih iznenađenja regionalnog takmičenja ove sezone, a toga je svestan i trener Zvezde Dragan Šakota:

- Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli, i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali sa druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi.

Dragan Šakota, Andrija Gavrilović Momci iz Železnikma su vrlo talentovani: Šakota u razgovoru sa pomoćnikom Andrijom Gavrilovićem Foto: Marko Jovanović

- Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti. Uz sve to, odlično su vođeni sa klupe od strane njihovog trenera Vlade Jovanovića. Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas ponoviću, primarno - rekao je trener crveno-belih.

Bili Beron bek Zvezde ističe ovaj duel kao važan>

- Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedno od onih koje moramo da dobijemo” rekao je Beron i pozvao navijače da dođu i pruže podršku ekipi nakon velike pobede u Milanu, u duelu sa jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka ABA lige - kaće Beron.

Video: Ovo su najzanimljiviji momenti Zvezdinog trijumfa nad Valensijom

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malajac

    7. decembar 2019 | 12:21

    Igramo sami protiv sebe fmp1-fmp2 ko će tu da pobedi😂😂😂😂😂😂🍾😂🍾😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. decembar 2019 | 12:13

    Наш развојни тим ће нам направити више проблема него гробарима њихов развојни тим, Мега...или им нису развојни тим...бар се тако понашају увек кад играју...Милојеви склањачи..

  • spaso

    7. decembar 2019 | 13:26

    koji su ovo krsevi hahahahahha fmp-1 fmp-2...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA