≫ 

Lepe NBA brojke Marka Gudurića, Harden najefikasniji sa 14 promašenih trojki?!

Srbin vrlo dobro koristi svoju minutažu

  • 0
marko gudurić

Foto: tanjug/Ap

Marko Gudurić i Memfis nisu imali mnogo šanse protiv preiskusnog tima Jute, koja je pred svojim navijačima lako došla do trijumfa - 126:112.

Srpski košarkaš dobio je 18 minuta, pokazao je da ima "materijala" za najjaču ligu, a meč je završio sa 8 poena, 5 skokova i 2 asistencije, uz vrlo racionalne brojke šuta.

Pet šuteva imao je Marko, za dva je gađao 2/3, za tri 1/2, za jedan 1/3 u novom neuspehu sastava iz Tenesija koji je treći otpozadi u Zapadnoj konferenciji sa učinkom 6-16.

Pogledajte sve Markove poene i produktivne poteze u Juti.

Na drugoj strani, Džezere su standardno vukli Mičel sa 22 poena, te Gober sa 19, kao i Bojan Bogdanović sa istim poenterskim učinkom.

Juti je ovo bila 13. pobeda, prva nakon tri vezana poraza, za šesto mesto na Zapadu.

Istovremeo, u Hjustonu, Roketsi su savladali Finiks 115:109, uz efikasnu partiju Džejmsa Hardena koji je Sansima isporučio 34 poena, doduše uz katastrofalne procente šuta.

"Brada" je, po običaju, uporno insistirao na šutu za tri poena iako ga isti nije služio, pa je utakmicu završio sa samo tri pogođene trojke iz 17 pokušaja! Gro poena ubacio je sa linije penala, odatle je već bio daleko sigurniji (15/18), a pogodio je tek pet "dvojki".

Daleko mirniju ruku imao je sve bolji Ben Meklmor, koji "sa klupe" preuzima sve važniju ulogu kod Roketsa.

Bivši šuter Sakramenta imao je na svom montu 27 poena (5/9 za tri), bio je drugi strelac tima, ispred Rasela Vestbruka koji je sa novim "tripl-dablom" pogurao Hjuston ka pobedi.

"Ras" je utakmicu završio sa 24 poena, 14 skokova i 11 asistencija.

REZULTATI

Njujork - Indijana 103:104

Filadelfija - Klivlend 141:94

Hjuston - Finiks 115:109

Juta - Memfis 126:112

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA