≫ 

Bobijev šou uživo: Prvi put sam na televiziji, ćao mama, ćao tata, evo me u Dalasu!

Srpski centar je omiljen u taboru Mevsa

  • 1
boban marjanović Foto: twitter/FOX Sports

Dalas je hit NBA lige, Luka Dončić je preporodio Teksašane, a meč protiv Nju Orleansa obeležio je i srpski centar Boban Marjanović - konačno!

Dobio je Bobi šansu koju zaslužuje, iskoristio je na najbolji način sa 15 poena i 16 skokova u demoliranju Pelikana, ali ni to nije bilo sve od njega za ovaj put pošto je imao svoj mali šou i posle meča.

Srbin je stao pred kamere, kao da mu je prvi put pošto ga nije dugo bilo među glavnim akterima utakmice, a na pitanje kako se oseća zbog pokliča "MVP, MVP" od strane gazde kluba Marka Kjubana, je rekao:

- Osećam se sjajno, prvi put sam na televiziji, ćao mama, ćao tata, ćao familio, evo me u Dalasu - nasmejao je Bobi sagovornika i mnoge koji su ga čuli.

Upiao je prvi "dabl- dabl" Marjanović još od prošle sezone, i tada je bilo protiv Nju Orleansa, otud i pitanje novinara "šta imaš protiv njih?".

- Ne znam, samo radim svoj posao, igram košarku. Potrefilo se da, eto, opet protiv njih budem dobar. Igramo sjajnu košarku dosad. Već sutra igramo novi meč, moramo da se odmorimo, pripremimo i da probamo da pobedimo.

Video: Boban Marjanović postigao najluđi koš u NBA karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA