≫ 

Virtus protiv Partizana u Top 16: Maestralni Teo doneo Saletu bitku protiv voljenog kluba

Duel Saše Obradovića i Saše Đorđevića pripao je doskorašnjem selektoru Srbije

  • 8

Košarkaši Virtusa iz Bolonje slavili su u duelu protiv Monaka u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa 81:72 i obezbedili prvo mesto u grupi A, pa će se u nastavku takmičenja naći u istoj grupi sa Partizanom. 

Meč u Kneževini obeležio je srpski internacionalac Miloš Teodosić koji je upisao 25 poena uz tri skoka i dve asistencije.

Monako je bolje ušao u meč i posle prve četvrtine poveo 24:11, ipak već do poluvremena italijanski tim je uhvatio rezultatski priključak a u nastavku i poveo. Vođstvo su uspeli da sačuvaju do kraja susreta. Posebno se na kraju istakao plejmejker Srbije Miloš Teodosić koji je u poslednjih 10 minuta postigao 10 poena.

Tako će Virtus, predvođen Aleksandrom Đorđevićem, Milošem Teodosićem i Stefanom Markovićem biti u istoj grupi sa Partizanom u Top 16. Inače, crno-beli su obezbedili drugo mesto u grupi B, pa će u nastavku takmičenja igrati sa trećeplasiranim iz grupe C i četvrtoplasiranim iz grupe D.

Da podsetimo, Virtus je prvi deo takmičenja završio sa učinkom 8-2, Andora je druga sa skorom 7-3, Monako je treći sa 6-4, a Promiteas četiri sa identičnim učinkom, ali i lošijom koš razlikom.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    17. decembar 2019 | 22:09

    Saletov voljeni klub je Zvezda a Partizan je sticaj okolnosti .

  • Hahaha ajde

    17. decembar 2019 | 22:02

    Sale dobi ih iz ljubavi hahah

  • xxx

    17. decembar 2019 | 23:30

    Па добро,ако зафали,знамо ко ће да нас пусти,ко ће кога ако неће свој свога

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA