≫ 

Imao je dabl-dabl protiv CSKA, pa savetuje Zvezdu: Ovo je jedini način da se pobedi u Moskvi!

Pozajmljeni igrač crveno-belih nedavno je igrao protiv Armejaca u VTB ligi

  • 5
Dušan Ristić Foto: Mn Press

Košarkaši Crvene zvezde od 18 časova gostuju ekipi CSKA u okviru 14. kola Evrolige, a možda i najbolji savet dobili su od svog igrača koji igra na pozajmici u Astani - Dušana Ristića!

Verovatno it razloga što je centar kazahstanskog kluba nedavno u VTB ligi imao 22 poena, 10 skokova i četiri asistencije protiv Armejaca u Moksvi.

- CSKA je baš ozbiljan tim. Na svakoj poziciji imaju vrhunske igrače koji kažnjavaju i najmanju grešku. Igraju kao sat, baš su dobro uigrani, ali nisu nepobedivi - rekao je Ristić za Sportski žurnal i dodao:

- Sigurno je da Zvezda ima svoje šanse. Teško je reći gde su, pre svega zbog snage rivala. Ali ključ bi mogao da leži u nešto sporijoj igri. Nama su najveće probleme pravili psole grešaka. Svaku izgubljenu loptu, ishitren šut ili nešto treće odmah su kažnjavali.

DUSAN RISTIC Foto: Tanjug/Ap

Nastavio je Ristić da analizira Zvezdinu šansu u Moskvi.

- Crveno-beli moraju da svedu greške na minimum i da ne dozvole rivalu da napadnu iz tranzicije. Ako uspeju da ih uvedu u timsku i pozicionu igru, sigurno da imaju šansu za pobedu. Igrači moraju da veruju, u suprotnom trijumf neće doći. Dosta polazi iz mentalnog pristupa - jasan je bio Ristić.

>>> Posle poraza od Baskonije i Zadra Zvezda odlazi na teško gostovanje šampionu Evrope CSKA i čak ni najveći optimisti ne očekuju da crveno-beli od 18.00 mogu da naprave iznenađenje. Kvota na CSKA (1,05) dovoljno govori, a kvota da će Zvezda izgubiti sa manje od 14,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Zvezda.

Video: Navijači CSKA skandiraju Srbi i Rusi braća zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. decembar 2019 | 09:03

    Pa mi ni zadar nismo pobedili a hocemo CSKA. Nerealno.

  • ♦️⭐⭐

    18. decembar 2019 | 10:19

    Napred CSKA 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA