≫ 

Ovo nam je najbolji niz poslednjih godina, tako su mi rekli: Jokić i Denver u naletu pred Lejkerse

Dobar niz imaju igrači Grumenja, a Jokić opet počinje da "ređa" tripl-dablove

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić zadovoljan je skorašnjom formom svog tima i pobedom protiv Minesota Timbervulvsa 109:100.

Srbin je u pobedi imao 22 poena i po deset skokova i asistencija, a jedini efikasniji od njega je bio Džamal Marej sa 28 poena.

- Energija, brzina, napor. Svakako i navijači, to što smo igrali na svom parketu. Ali pre svega brzina u igri i energija, to je bilo presudno - rekao je Jokić posle meča.

Denver je posle jedne krize u igri i rezultatima, koju je pratila i loša forma Jokića, izašao iz svega toga i Nikola otkriva šta je razlika u odnosu na kraj novembra.

- Mislim da je bolji protok lopte malo bolji. Ponekad imamo dve različite četvrtine, kad kretanje lopte stane, a onda se vratimo svom napadu, postanemo agresivniji i ubacujemo ekstra pas. Na kraju krajeva, pogađamo šuteve - rekao je Jokić.

Pepsi centar je u poslednje vreme veoma teško gostovanje, jer se Denver transformisao iz jedne od najgorih odbrana lige u jednu od boljih.

- Mislim da smo i sami shvatili da je ovih nekoliko utakmica bila naša šansa. Ovo nam je najbolji niz pobeda kod kuće u poslednjih deset godina, tako su mi rekli - kaže Jokić.

Dodao je i da ne razmišlja o meču sa Los Anđeles Lejkersima, sa kojima Nagetsi igraju naredni meč kao jednom od najboljih ekipa lige.

- Ne razmišljam o tom meču, znam da gradimo nešto posebno. Naravno da sada sve bolje izgleda posle ovih pet pobeda kod kuće. Ne dižemo formu zbog Lejkersa. Oni su izgubili od Milvokija, ali svakako nadam se dobroj utakmici - zaključio je srpski košarkaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA