≫ 

Fenerbahče se oglasio saopštenjem o statusu Željka Obradovića

Posle serije poraza u Evroligi i domaćem šampionatu svu su se zapitali o daljem statusu srpskog trenera

  • 5
željko obradović Foto: MN Press

Košarkaški klub Fenerbahče beleži ove sezobe najslabije rezultate od kada je na mesto trenera došao Željko Obradović 2013. godine. U Evroligi prvi put nisu u samom vrhu, dok ni u domaćem prvenstvu ne pobeđuju na svom terenu. Zbog toga su i krenule spekulacije po turskim medijima da bi Željko Obradović mogao da napusti klupu turskog tima.

Povodom toga se oglasio i sam klub saopštenjem:

-Fenerbahče je prošlu sezonu završio bez poraza kod kuće u plej-ofu, plasirao se na završni turnir Evrolige, a do titule nije došao pre svega zbog nesrećnih povreda u finišu. Naš tim je odradio sve moguće pripreme za ovu sezonu, a naš trener Obradović najavio je borbu za sam vrh u svim takmičenjima.

Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

- Iako Fenerbahče ne pruža partije kakve smo navikli, mi imamo potpuno poverenje u naš tim i trenera Obradovića", navodi se u saopštenju turskog kluba.

Iz istanbulske ekipe sve spekulacije o navodnom otkazu koji se sprema srpskom stručnjaku odbacuju.

- Naš upravni odbor i navijači veruju u tim na čije je čelu Obradović. Vesti da je Ufuk Saridža kontaktiran i da su pregovori počeli su apsolutno izmišljene i netačne. Tvrdnje i tračevi koji se pojavljuju na društvenim mrežama su potpuno nerealni- dodaje se u saopštenju.

Video: Obradović posle Zvezde: Ovo je moj poraz, moramo da mućnemo glavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. decembar 2019 | 17:37

    Zeljko je bre fsca kosarke,postoji samo trenutna situacija kad krene naopako ,ja imam redpekt prema Zeljku kao vrhunskom treneru

  • Nikola

    21. decembar 2019 | 17:22

    Obradovic nije nista kriv jednostavno on na pripremama nije imao tim sto zbog povreda sto zbog odsustva igraca zbog igranja na SP. Sezonu je krenuo sa decom a onda su dosli igraci koji su vec bili iscrpljeni i bez odmora pa se na kraju nadovezale nove povrede...

  • Darko007

    21. decembar 2019 | 23:29

    Pre ce otpustiti sve u klubu nego Obradovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA