≫ 

Filip Čović: Nisam samo ja, i drugima se dešavalo! Prošle godine smo bili tim, bićemo i ove!

Plejmejker Zvezde posebno je istakao zajedništvo i želju svih u klubu, a posebno košarkaša, da tim pobeđuje iz meča u meč

  • 85

Košarkaši  Crvena zvezda organizovali su vanrednu konferenciju za medije, na kojoj se pojavio kompletan stručni štab i igrači šampiona Srbije i ABA lige, a prisutnima se obratio i Filip Čović koji je uz Džejmsa Gista doživeo prozivke dela navijača na meču sa Olimpijakosom. 

Čović je istakao da je njemu, kao i celom timu i te kako stalo do pobede i više puta je istakao zajedništvo koje prati tim i kada se dobija i kada se gubi.

- Zahvalio bih se svima na podršci i mislim da tako treba i da reaguju. Ovo nije samo pitanje o pojedincu i meni. Sigurno da vam nije lako posle svih stvari. Ali, kažem. Nije to pojedinac, nisam samo ja. Dešavalo se to i drugima. Mi hoćemo da budemo tim i da pokažemo da smao tim. Tako najbolje možemo da funkcionišemo i da napravimo rezultat koji želimo svi zajedno da napravimo. Na kraju krajeva, siguran sam da niko više od nas ne želi pobedu i da napravimo rezultat. Ko god kaže drugačije, nije tačno. Hvala momcima, hvala svima. Prošle godine smo bili tim, svih prethodnih sezona smo bili tim, bićemo i ove tim - zaključio je on.

Izjavu Filipa Čovića pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš 024

    22. decembar 2019 | 20:41

    Ja zaista ne razumem “navijače” , sa Nebojšom ostvarujemo najbolje rezultate u istoriji kosarkaskog kluba Crvene zvezde i to u kontinuitetu, i pored toga svake godine turbine su poluprazne u EL ili EC, i sve je to pocelo kada se karte više nisu delile za džabe... sto se tiče pravih zvezdasa, sto se mene tiče Covic N može da bude doživotno predsednik Zvezde, a Filip svaki put ostavlja srce na teren ali sa ovakvim pritiskom jednostavno ne moguće igrati. Pozivam prave Zvezdase da napune hale, čemu EL kada svake godine nešto izmislimo i tirbine su prazne? Zvezda je život, napred Zvezdo

  • Red Star

    22. decembar 2019 | 20:07

    Ma, placacu kartu samo da mu zvizdim. Dok god ne ode.

  • PIK

    22. decembar 2019 | 19:35

    PODRSKA ZA COVICA I ZVEZDU .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA