• 39

Odžo nije hteo u FMP, Zvezda će pokušati da izbori srpski pasoš za njega!

Visoki Nigerijac želi da ostane u Zvezdi, a jedna od opcija je da ima srpski pasoš

  • 39

Posle dolaska trojice novih igrača u Crvenu zvezdu Marka Jagodića Kuridže, Vladimira Štimca i Kevina Pantera, neko će morati da napusti tim jer ima previše igrača. Priča se uveliko o odlasku Fajea i Derika Brauna, dase rastereti centarska linija, dok Informer saznaje da bi Majku Odžu mogli da "srede" srpski pasoš, pa bi se tako visoki centar vodio kao domaći igrač.

Postojala je opcija i da Odžo ponovo ode u FMP-a, ali je nezvanično on sam odbio tako nešto. Zvezda ne želi da ga otpusti već će mu na ovaj način ukazati novu šansu. Sa srpskim pasošem, Odžo bi mogao da igra Kup Koraća i KLS ligu, jer po pravilima našeg takmićenja samo četvorica stranaca mogu da budu u timu.

Kako Dženkins ima srpski pasoš, ostaju stranci Beron, Perperoglu, Gist, Panter i Lorenco Braun, te Majkl Odžo koji će aplicirati za državljanstvo.

Majkl Odžo

Foto: Marko Jovanović

Video: Branko Lazić sa parkinga pogodio trojku

(Telegraf.rs/Informer)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    Sa ovim cergasima uvek cirkus...javno komunalno preduzece sa fabrikom za preradu sekundarnih sirovina ili skraceno...FMP.

  • Era

    Da li je neko objasnio ovom indijancu da je upravo i sada clan fmp-a? Sad ce da dobije srpski pasos, ime da promeni u Milance. I ne samo on, nego i svi ostali...stand da postave fino i svakome po jedan i to diplomatski, da se ne stedi. Kokoskov isto nega odmah reaguje i neka ga pozove u repku...Gad je bal nek je maskembal. Cergaska posla.

  • Zvezda🐒🐒🐒

    Objasnite coveku da je i sada u fmp,ali fmp2 😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima