≫ 

Zenit čeka Zvezdu na "domaćem terenu", 1.200 km daleko od svoje hale: Mogu li crveno-beli do brejka?

Klub iz Sankt Peterburga nije uspeo da organizuje meč u svojoj Sibur areni

  • 23
Zenit, Zvezda Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović/distancefromto.net

Crvena zvezda od 18 časova u Kazanju igra protiv Zenita iz Sankt Peterburga meč 16. kola Evrolige. Ruski tim ove sezone igra jako loše na svom terenu i crveno-beli bi to mogli da iskoriste.

Zenit je ove sezone ubedljivo najgori tim na svom terenu u Evroligi i iz 7 mečeva u svojoj hali poraženi su šest puta. Jedina pobeda izvojevana je protiv Asvela, a u ostalima je tim Đoana Plaze izlazio s parketa pognutih glava.

Ovoga puta je situacija još lošija po njih, jer zbog zauzetosti hale u Sankt Peterburgu, Zenit mora da igra svoj meč protiv Zvezde 1.200 kilometara dalje - u Kazanju.

I ostale tri hale u Sankt Peterburgu bile su zauzete jer imaju dugogodišnje ugovore vezane za događaje pred kraj godine, tako da je ruski tim morao da se snalazi i jedino rešenje pronađeno je u 1.200 km udaljenoj košarkaškoj hali u Kazanju.

Kladionice ipak, blage šanse daju Zenitu, ali ako Zvezda negde ima priliku da juri brejk, to je onda na gostovanju Zenitu, naročito na ovakvom, koje je podjednako gostovanje i za domaći tim.

Gostovanje Zenitu je i pre početka Evrolige u Zvezdi bilo „targetirano“ kao šansa za brejk. Crveno-beli danas (18.00) igraju u Rusiji, a kvota na njih je 2,55, dok je kvota na Zenit, koji ima četiri pobede u 15 kola 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Zvezda.

Video: Šakota zagonetan o pojačanjima: Jeste jedno ime u igri koje smo spominjali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA