Najdirljivija slika iz NBA: Igrač Majamija briznuo u plač, video majku prvi put posle tri godine

Bilo je suza na šuterskom treningu Majamija

  • 0
Chris Silva Printskrin: youtube/NBA

Košarkaši Majamija pobedom nad Indijanom potvrdili su odličnu formu i reputaciju najneugodnijeg domaćina u ligi, a utakmica je imala i jednu neobičnu uvertiru, scenu koja je raznežila mnoge.

U centru pažnje bio je košarkaš Hita Gabonac Kris Silva (23) kome su klub i NBA, uz naročitu pomoć komesara lige Adama Silvera, priredili najlepši mogući dar za praznike: omogućili su mu da vidi svoju majku prvi put posle tri godine!

Majka, Karin Minkue Obame, kročila je na teren Hita u trenutku dok su igrači Majamija na čelu sa trenerom Spoelstrom već pripremili Krisa na iznenađenje, a sve se to dešavalo tokom šuterskog "drila" pred meč sa Pejsersima.

Njegova reakcija bila je neprocenjiva.

Kris je isprva bio u neverici, potom je briznuo u plač, a topli majčin zagrljaj totalno ga je emotivno uzdrmao.

- Nisam mogao da verujem kad sam video da ulazi u halu... Mislio sam da vidim duha - slegali su se utisci Silvi nakon susreta sa majkom.

- Nisam mogao da dođem sebi, toliko je to bilo emotivno za mene. Hvala NBA Afrika za ovu neverovatnu nagradu. Ovo ide pravo do mog srca i čini ove praznike posebne za mene.

Kris Silva je još od 2012. godine u NBA, od tada se samo jednom vraćao u rodni Gabon na dve nedelje, i to 2016. godine, a tek sada je dočekao trenutak da se ponovo susretne sa majkom.

Krisu, naravno, nije problem da organizuje i plati put bilo kom članu svoje porodice, ali problem su rigorozne vize za izlaske iz Gabona, što je sve vreme bila prepreka da košarkaš Majamija dočeka nekog od najbližih u SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA