≫ 

Holideji ispisali istoriju NBA: Tri rođena brata prvi put zajedno na terenu!

Džru, Džastin i Eron su ponos Holideja

  • 1
braća holidej Foto: Tanjug/Ap

Na utakmici Nju Orleans - Indijana desio se jedan raritetan trenutak u istoriji NBA lige: prvi put su tri rođena brata bila na terenu!

U pitanju su braća Holidej, košarkaš Nju Orleansa Džru (29) i dvojac iz Pejsersa Džastin (30) i Eron (23).

Pobedu je odneo Džru čiji su Pelikani deklasirali goste rezultatom 120:98, uz njegovih 20 poena, ali i 25 najefikasnijeg Erona na drugoj strani, dok se najstariji Džastin nije upisao u strelce.

Istorija je ispisana upravo po ulasku Džastina u igru sredinom prve deonice, to je bio trenutak kada su sva trojica u istom trenutku bila na terenu, pošto su Džru i Eron bili starteri.

- Baš je bilo kul. Pobedio sam ih i dobio dresove od njih dvojice - rekao je Džru posle meča, pa izrazio veliku sreću zbog neverovatnog važnog momenta za čitavu familiju:

- Svi su bili na utakmici, cela familija, prijatelji, i samo taj trenutak je za nas sve bio toliko važan i specijalan. Zaista sjajan osećaj.

Inače, nedavno je malo nedostajalo da braća Adetokumbo budu prvi bratski trio u sudaru Lejkersa i Milvokija, ali je na kraju samo Janis bio na terenu, dok su njegova braća, Tanasis (Milvoki) i Kostas (Lejkersi) ostali bez minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doctor

    29. decembar 2019 | 09:53

    Isto je bilo nedavno sa Adetokumpo bracom,dva u milvokiju i jedan u lejkersima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA