≫ 

Sa Trinkijerijem imam kompleksan odnos, zahtevno je to hendlovati: Zagorac o svojim igrama i željama

Mladi igrač crno-belih veruje da će pravi rezultati doći u 2020. godini

  • 4

Krilo Partizana, Rade Zagorac zadovoljan je svojim igrama ove sezone, kao i rezultatima ekipe. On ipak, ne želi da podiže euforiju posle plasmana u TOP 16 Evrokupa i deobe prve pozicije na tabeli ABA lige.

On je ocenio 2019. kao vrlo solidnu godinu po pitanju uspeha jer je prošle sezone osvojen Kup Koraća, a ove je ekipa na višem nivou po pitanju rezultata.

- Treba da imamo razloga za zadovoljstvo. Iako nije momenat za rezime. Tim je pravljen u ambiciji da ima obezbeđen plasman u drugu fazu Evrokupa. U Aba ligi delimo prvo mesto sa dve ekipe. Osim blagog osećaja satoisfakcije nemamo razloga za neku euforiju, pravo tek sledi u 2020.

Rade Zagorac Foto: Nikola Tomić
  • Šta bi bilo lično za tebe uspeh u 2020?

- Iako je iza nas pet, šest godina malo neplodnijeg perioda, ali Partizan od svakog igrača zahteva šampionske ambicije. To je bilo malo teže prethodnih godina, ali verujem da je pred nama, ma ko god igrao u Partizanu u narednim godinama, jedno bolje vreme i period koji nas očekjuje.

  • Kako si zadovoljan svojim igrama?

- Svestan sam nekih svojih dometa, verujem da igram izbiljnije, ne nekom poenterskom smislu, već u nekim drugim stvarima, pre svega defanzivnim. Sebi bih poželeo zdravlje i da izbegnem poovrede. To mi je glavna želja, a za ostale stvari mogu sam da se pobrinem.

Rade Zagorac, Miško Ražnatović Foto: Nikola Tomić
  • Trinkijeri veruje dosta u tebe, koliko ti prija ta pažnja?

- Sa Andreom imam kompleksan odnos, uključeno je više emocija u njega. Od početka je bilo zahtevno hendlovati taj odnos, ali je važno da ima dobre namere prema meni da želi da podigne moju igru na viši nivo. Ove godine sve to deluje mnogo bolje i ovde je profesionalizamn najvažniji, onoliko koliko zaslužujemo dobićemo od svakog trenera - kaže Zagorac.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. decembar 2019 | 09:54

    Pojma nemas ti

  • Volim crno bele

    30. decembar 2019 | 07:34

    Dobiti od svakog trenera?????Malo ti poglup zakljucak ispade da su svi treneri isti.???????😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA