Trinkijeri: U kakvim uslovima Primorska igra, zaslužuje svako poštovanje

Trinkijerijev tim je u trećoj četvrtini otklonio većinu dilema po pitanju pobednika

  • 1
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Trener Partizana Andrea Trinkijeri napomenuo je posle ubedljive pobede Partizana nad Primorskom da se divi slovenačkom klubu u kakvim uslovima trenutno igra.

Crno-beli su na svom parketu u Areni pobedili sa 81:62 u 13. kolu ABA lige i trijumfalno završili 2019. godinu na krilima partije Novice Veličkovića i Rašona Tomasa.

- Čestitam Primorskoj na dobroj igri u teškoj situaciji, sve moje sportsko poštovanje. Utakmica kao utakmica. Bili smo dovoljno dobri u odbrani. Imali smo par momenata koje nismo dobro čitali, ali na kraju smo uvek vodili. Kada nam je pala koncentracija oni su se vratili, pa smo onda opet napravili dobru prednost. Idemo dalje - rekao je Trinkijeri.

Njegov kolega sa klupe slovenačkog tima Andrej Žakelj ukazao je na to da igrača zbog finansijskog kolapsa kluba nema više dovoljno ni za treninge.

- U situaciji u kojoj se nalazimo, mislim da igrači daju svoj maksimum. Imamo problema sa treningom, nema nas dovoljno, ali ovo su momci koji su ekipa i dok smo danas igrali kao ekipa na terenu, ja mislim da smo bili solidni. Kada smo počeli da igramo individualno, onda smo malo pali, što Partizan odmah kažnjava. Partizan je vrlo dobar tim, u ovom trenutku mnogo bolji, ali na nama je da radimo dalje i da se dignemo - rekao je Žakelj.

Video: Dominacija Partizana za kraj 2019: Veličković započeo, Tomas nastavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šuki

    30. decembar 2019 | 13:35

    Idi iz našu zemlju već jednom Vujošević vraćaj se ovaj trener samo trži da mu dovode a ne kao ti da prave igrače i da budeš prvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA