≫ 

Čović označio sekretaricu Vanju kao glavnog spin majstora: Ne znam zašto ta gospođica to radi?

Prvi čovek crveno-belih kaže da ABA liga nije donela nikakvu odluku

  • 11
Nebojša Čović Printskrin: Youtube/Tanjug News Agency official

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović održao je konfrenciju za medije, na kojoj je poručio da zbog bezbednosne procene da postoji veliki rizik od nereda, ekipa crveno-belih nije otputovala u Podgoricu na duel 13. kola ABA lige protiv Budućnosti.

On je naglasio da klub nije dobio nikakvu odluku ABA lige, nakon što je Zvezda tražila garancije od lige, a da je, kako kaže predsednik crveno-belih sekretarica Vanja na svoju ruku slala mejlove, a jedan takav je Budućnost objavila i na svom zvaničnom sajtu.

- Prateći situaciju, jutros je Filip Sunturlić poslao dopis, na taj dopis nismo dobili odgovor. Jutros je zatražio ponovo da dobije odgovor predsedništva ABA lige, ni na to nismo dobili nikakav odgovor. Ni do sada nismo dobili odgovor, a objasniću šta se dešavalo - rekao je Čović.

- Tražili smo novu bezbednosnu procenu, koja je poslata i direktoru ABA lige, ona kaže u zaključku, zbog svega navedenog što je takstativno navedeno, da postoji bezbednosni rizik, da su ugroženi igrači, stručni štab i uprava Zvezde. Nije nam bezbednosna agencija dala preporuke da ne idemo, mi smo doneli odluku. Kada smo kontaktirali ljude iz predsedništva Zvezde, niko nažalost nije želeo da preuzme rizik za nešto što može da se dogodi. Jedna razbijena glava vredi više od svih utakmica. U čemu je problem pomeriti 10-15 dana utakmicu, ako postoji dobra namera? Kada smo to prosledili direktoru ABA lige, dobili smo u 12.45 odgovor sekretarice Vanje, koja je poslala mejl, da nam prosleđuje službeni dopis policije Crne Gore. Pitali smo jel to odluka predsedništva i zašto ta gospođica Vanja to radi, rečeno je da ona to ne može da radi posle razgovora sa predsednikom Domagojem Čavlovićem - zaključio je Čović.

Video: Ovako je Čović reagovao na pitanje šta će biti ako se meč registruje 20:0 za Budućnost

Video: Čović: Nijedna utakmica nije bitnija od jedne razbijene glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    30. decembar 2019 | 18:21

    Kukavicaaaaa....ti si samo jedna vise kukavicaaa

  • Weeeee

    30. decembar 2019 | 18:41

    Ovaj sebe za zivota proglasio za Sveca.

  • obucite suknje zvezdasi

    30. decembar 2019 | 19:38

    nije me iznenadio kukavicluk zvezde.po tome su poznati.nisu u formi i zeljeli su odgodit poraz.i ovako je gotovo.20-0 je potpuno ispravno za kukavice koje sramote sve sto je srpsko...kako vas nije stid..obucite suknje da vas poznamo na daljinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA