≫ 

"Ceca i Čola pevaju u CG, toliko o ugroženosti Zvezde": Košarkaš Budućnosti objavom "potpalio požar"

Kobs je doveo u sumnju razloge za neodigravanje susreta Zvezde i Budućnosti, a raspravu su nastavili navijači

  • 87
JUSTIN COBBS Foto: MN Press

Jednu od "varnica" bacio je i plejmejker Budućnosti Džastin Kobs kada je na društvenim mrežama podelio vest o tome zbog čega Crvena zvezda nije doputovala u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige.

Ovaj meč je bio zakazan za 30. decembar u 18 časova i samo je protokolarno podbačena lopta, jer Zvezda nije otišla u prestonicu Crne Gore zbog političkih nemira u susednoj državi i trzavica između Beograda i Podgorice u vezi sa imovinom SPC.

- Bili su potrešeni "navodno" - napisao je Kobs. Odnosi dva kluba su nestabilni već neko vreme, a posledice su bili i nemiri u Morači i Pioniru proletos kada su Budućnost i Zvezda igrali reprizu finala ABA lige.

Usledila je rasprava među navijačima u komentarima, gde su jedni branili odluku srpskog kluba da ne rizikuje, bilo je onih koji su prozivali Kobsa da ima 28 godina, a nije igrao finale ABA lige, ni Evroligu, ali i...

- Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić pevaju u Crnoj Gori večeras , toliko o ugroženosti života igrača Crene zvezde, izađi mala - poručio je jedan od crnogorskih navijača i aludirao na pesmu koju su pristalice crveno-belih proletos pevali igračima Budućnosti u Pioniru.

Inače, Čolić peva u novogodišnjoj noći u Budvi, gde će prvog januara nastupati Svetlana Ražnatović uz Mahmuta Orhana.

Video: Čović: Nijedna utakmica nije bitnija od jedne razbijene glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    31. decembar 2019 | 23:14

    Kakav strucnjak, ovo poredjenje je ludilo mozga! Jos gori su ovi sto su se odusevili. Napred Zvezdo zgazi ih sve i u Novoj godini samo gazi!!!

  • Apsurd

    31. decembar 2019 | 23:18

    Došao stranac da prica o politici i odnosima ove dve zemlje.da je pametan cutao bi a i taj kome je dao intervju.tacka.

  • Bojan.

    31. decembar 2019 | 20:35

    Prvo Budva i Podgorica nisu isto.U Budvi se vecinaizjasnjava kao Srbi.A Cikotici iz Podgorice kao Milogorci.Mada Crnogorci svi ste vi Srbi nego ste se prodali.Kralj Nikola vam se izjasnjavao kao Srbin,procitajte njegovu pesmu.Njegos se izjasnjavao kao Srbin citajte gorski vjenac.Pocetkom 20 veka preko 90 posto stanovnistva danasnje C.Gore se izjasnjavalo da su Srbi.Naucite istoriju svog naroda pa pisite posle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA