≫ 

Radonjić prvi put protiv svoje Zvezde: Biće dosta emocija, očekujem više od 10.000 navijača

Ekipa Bajerna je doputovala u Beograd, a meč počinje u 19 časova, u Štark Areni uz direktan prenos na Sport klubu

  • 13

Trener Bajerna Dejan Radonjić očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u četvrtak u Štark Areni (19.00 Sport klub). Radonjić se vraća u Beograd prvi put kao trener nekog drugog tima protiv Zvezde koju je uspešno vodio godinama kroz Evroligu, Aba i KLS ligu i osvojio devet trofeja.

On je 2018. u aprilu preuzeo Bajern, koji je tada igrao Evrokup, dok je Zvezda bila u Evroligi, a 2018/19 Bavarci su igrali Evroligu, a Zvezda Evrokup, pa se nisu sretali.

Finale ABA Liga,  2 utakmica, KK Crvena zvezda - KK Cedevita, Dejan Radonjić Foto: Marko Todorović

- Pre svega, svima želim srećnu novu 2020. godinu. Očekuje nas zanimljiv početak godine pred sigurno više od 10.000 navijača i u dobro poznatoj intenzivnoj atmosferi. Crvena zvezda je ponovo promenila sastav i u dobroj je formi. Znamo šta želimo u Štark Areni.

- Nadam se da ćemo biti čvrsti i očekujem fizičku i neizvesnu utakmicu.  Sigurno će biti specifičan meč sa dosta emocija. - rekao je Radonjić, koji je od 2013. do 2017. sa crveno-belima osvojio devet trofeja.

Osim Radonjića, dres beogradskog kluba nosili su još Demarkus Nelson (2013/14) i Matijas Lesor (2017/18), a pred publiku u rodnom gradu istrčaće Vladimir Lučić.

- Ponovo se susrećemo sa vrlo jakom, visoko motivisanom ekipom koja je čak i kvalitetnija od Bamberga. Zvezda ima zaista dobar tim koji se mnogo razvio. Biće to težak zadatak, ali naravno da želimo da pobedimo - poručio je reprezentativac Srbije.

Vladimir Lučić Printskrin: Instagram/vladimirlucic

Video: Pero Antić poslao poruku Zvezdi, pa prozvao Bogdana Bogdanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    1. januar 2020 | 17:50

    Ti si Radonja pobegao iz Zvezde cim je malo plata zakasnila, i sa sobom poveo pola tima, jer si mislio da ce se Zvezda raspasti ali trc..

  • CZ

    1. januar 2020 | 19:36

    Samo da nas ovaj Filip opet ne upropasti. Covek jednostavno nije za EL.

  • Podgorica

    1. januar 2020 | 21:47

    Svoje Zvezde ? Ivaj DPS- ovac je kao trener svoje CZ protiv Buducnosti na konferenciji za stampu bio u trenerci Buducnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA