≫ 

Štimac: Pokazali smo da smo tim, neće nikome biti lako sa nama!

Centarski tandem Štimac i Jagodić Kuridža doneli neophdonu energiju ekipi Zvezde

  • 0

Vladimir Štimac i Marko Jagodić Kuridža doneli su neopdhodnu "ludu" energiju na teren ekipi Crvene zvezde. Obojica ratnički raspoloženi pokazali su da se uz davanje maksimuma na terenu i gromoglasnu publiku može ubedljivo pobediti svaki tim. Zvezda je ubedljivo pobedila Bajern sa 93:63 i to je najubedljivija pobeda crveno-belih u Evroligi ikada.

- Teška utakmica, Bajern je dobra ekipa, ovo nije realno merilo - rekao je na početku Štimac i nastavio:

- Mi smo odigrali dobru odbranu. Držali smo se onoga što smo spremali tri, četiri dana. Ovo je pobeda onoga što smo hteli da dokažemo - da smo tim. Neće biti nikome lako sa nama u nastavku - rekao je Štimac i osvrnuo se na podršku navijača.

KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: Marko Jovanović

- Ako igramo ovako i izađemo sa terena sa 200% da smo dali, onda nema šta da nam se zameri. Volim da igram pred ovim navijačima i prija kad te neko podržava, a ja sam u par navrata tražio podršku navijača da se podigne intenzitet navijanja, pa da i drugi igrači dobiju još više motiva.

- Želeli smo pobedu, ali nismo očekivali da bude ovoliko puno. Treba biti realan - rekao je Štimac i nije želeo da izdvaja svoj učinak, kao i učinke Puntera i Kuridže.

- Meni deluje da smo svi ekipa i zajedno ćemo biti do kraja, nema izdvajanja nikoga - poručio je Štimac.

KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: Marko Jovanović

Na pitanje da li je razmenio koju reč sa Radonjićem i Lučićem, istakao je:

- Naravno, to su moji prijatelji, posle terena je to prijateljstvo, ja za njih oni za mene. Na kraju krajeva, Srbi smo i proveli smo neko vreme zajedno i srećan sam što mogu da poznajem takve ljude. Naročito Dejana Radonjića.

Marko Jagodić Kuridža je dodao da ne oseća pritisak debitanta u Evroligi:

- Ovo je nešto novo za mene, ali ne osećam pritisak, već samo može da me gura napred. Odigrali smo dobro odbranu i zasluženo pobedili.

O navijačima ima samo reči hvale:

- Ja uvek igram na energiju, znači mi podrška navijača. To mi još dodatno daje polet i adrenalin. Igram sa dosta kontakta i uvek znači kad imaš nekog da te pogura.

(D.S./D.U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA