≫ 

Nelson posle meča išao na večeru s igračima Zvezde: To je obostrana ljubav, prelepo je vratiti se!

Košarkaš Bajerna o prijateljstvu sa nekadašnjim saigračima i navijačima

  • 5

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Bajern iz Minhena sa 93:63 u 17. kolu Evrolige, posle čega je došla blizu mesta koje vodi u TOP 8. Bilo je veoma emotivno u Areni, kada su se pojavili bivši trener crveno-belih Dejan Radonjić i nekadašnji miljenik Delija Demarkus Nelson, koji sada brane boje minhenskog kluba.

Nelson je posle utakmice izneo utiske sa meča i nije krio sreću što je ponovo igrao pred navijačima Zvezde, ali se na samom meču nije proslavio, jer nije uspeo da se upiše u listu strelaca za skoro 6 minuta na terenu.

- Bilo je dobro, očigledno postoji velika ljubav od strane navijača, dosta ljubavi sa moje strane prema njima. Proveli smo divno zajedno i prelepo je vratiti se.

Dobio si poklon na početku utakmice?

KK Crvena zvezda - KK Bajern Demarkus Nelson sa Nešom Ilićem; Foto: Marko Jovanović

- Da. Ne samo ja, dobili smo veliki poklon kao tim - našalio se Nelson, aludirajući na 30 razlike, koje je zatim objasnio agresivnom igrom Zvezde.

- Bili su agresivni sve vreme, i u odbrani i u napadu. Diktirali su tempo utakmice, naša odbrana je trpela. Moramo da im odamo priznanje, sve vreme su nas pritiskali.

- Moramo da pogledamo naše utakmice, da se pogledamo u ogledalo. Imamo talenat, dobar roster, ali način na koji gubite utakmice je bitan. Možeš da izgubiš utakmicu, to je košarka, ali način na koji izgledaš kada gubiš, ovakva slika kao na ovoj utakmici, ne sme da se ponavlja, suviše smo dobri za ovo - poručio je nekadašnji zvezdin Admiral, koji smatra da ponos i energija uvek moraju da budu prisutni u igri tima.

- To je prva stvar koju moraš da izneseš na teren. Energija i ponos, nema veze ako promašuješ šuteve. Ako počneš da padaš i staneš, nemaš šanse da se vratiš. Kada primiš 95 poena, to je nemoguće i to je nešto što igrači moraju individualno da promene - istakao je Nelson, koji je dodao i da je presrećan što je ponovo video svoje nekadašnje saigrače poručio je da će posle meča najverovatnije otići na zajedničku večeru.

- Naravno, pričao sam sa nekoliko njih, drago mi je da sam ih video.Verovatno ćemo se svi videti na večeri posle meča, dobri smo drugari dugo, sve je to ljubav - zaključio je Nelson.

Video: Frka ispred tunela Arene, Lučić hteo da se obračuna s navijačem Zvezde

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA