≫ 

Lep gest Željka Obradovića, čestitao Spanulisu na priznanju iako su u lošim odnosima

Trofejni trener nije bio u dobrim odnosima sa bekom Olimpijakosa od 2010. godine i prelaska iz Panatinaikosa

  • 0
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Trener Fenerbahčea Željko Obradović čestitao je Vasilisu Spanulisu na obaranju rekorda Evrolige. Spanulis je u porazu Olimpijakosa baš od Fenerbahčea u Atini postao najbolji strelac u istoriji Evrolige. Grk je na listi najboljih poentera prestigao Španca Huana Karlosa Navara.

Spanulis sada na svom kontu ima 4.157 poena na 318 utakmica, a Navaro 4.152 koje je upisao na 341 utakmici u Evroligi. Njemu je posle utakmice na konferenciji čestitao i Željko Obradović trener Fenerbahčea, iako se zna da njih dvojica nisu u dobrim odnosima od prelaska Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos 2010. godine. I nije to bio problem, već to što je dan ranije sve dogovorio sa Obradovićem da ostane u Panatinaikosu, a onda je sutra potpisao za Olimpijakos za mnogo više para.

KK Crvena zvezda - Olimpijakos,  Vasilis Spanulis  Foto: Marko Todorović

Obradović mu to nije oprostio, ali je čestitiao na nagradi:

- Želim da čestitam Vasilisu Spanulisu na tome što je postao najbolji strelac Evrolige. Svi znaju koliko naporno radi, bez ikakve sumnje, zaslužio je ovu poziciju. Isto je bilo sa Dimitrisom Dijamantidisom, to nije ništa novo. Svako zna koliko su se trudili i oni su dvojica ponajboljih igrača ikad u Evropi - rekao je Obradović.

Podsetimo, agent Spanulisa Miško Ražnatović je otkrio pre dve godine da ne priča sa Obradovićem, baš zbog Grka.

-  Tri godine nisam potpisao nijednog igrača za PAO, a pet godina nisam išao na utakmice, jer mi je rečeno da navijači znaju kako izgledam, pa da je bolje za mene da ne dolazim. Željko se tada naljutio i već sedam godina ne razgovara sa mnom - rekao je Miško Ražnatović 2017.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA