≫ 

Nezvanično: Budućnost - Zvezda 20:0, crveno-belima oduzet i bod?

Beograđani navodno kažnjeni i novčano

KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: Marko Jovanović

Čelnici ABA lige navodno su doneli odluku o kazni za Crvenu zvezdu zbog neodlaska na meč protiv Budućnosti, vođstvo lige je usvojilo izveštaj delegata, koji je upisao pobedu Podgoričana rezultatom 20:0, prenosi portal Vijesti.me.

Odluka je navodno konačna, vicešampionu su upisani bodovi, a Zvezdi je, uz poraz, uračunata i novčana kazna od 20.00 evra, kao i oduzimanje jednog boda. Posle ovakvog epiloga, Podgoričani bi trebalo da imaju skor 10-3, a Zvezda 7-6.

Međutim, u međuvremenu se saopštenjem oglasila i Crvena zvezda koja tvrdi da ABA liga nije registrovala utakmicu u korist Budućnosti.

Podsetimo, trebalo je da Beograđani u ponedeljak 30. januara gostuju u Morači, ali je doneta odluka da se ne ide posle bezbednosne procene zbog naraslih tenzija usled spornog zakona o slobodi veroispovesti.

Inače, Skupština ABA lige održana je u petak i tada je rečeno da će odluka o ovom meču biti u subotu. Takođe, na tom sastanku odlučeno je da Dubravko Kmetović bude novi direktor, a Milija Vojinović novi sportski direktor regionalnog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    4. januar 2020 | 18:25

    Osim poraza sve drugo bi bilo neregularno.Nema te sile da se ovo promijeni.Znamo svi zasto se ovo radi.pokusava se utakmica odvuci do marta mjeseca kako bi se vidjelo stanje..stvar je GOTOVA.20-0 je po ZAKONU ako se protivnik ne pojavi.Ako bi se igrala nova utakmica / nece milion posto / onda bi takmicenej bilo neregularno.Ovo je dobro da se stane bahatosti zvezde kojoj su trebali oduzeti titulu koju je dobila na kradju i neregularnost.<znaci zvezda je porazena u podgorici sluzbeno 20-0.i neka je

  • Partizan

    4. januar 2020 | 18:29

    Hocemo penal za zvezdu!

  • Zoćo

    4. januar 2020 | 18:39

    Ruku na srce, zasluzeno! Moglo je i strozije ali ok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA