Iznenađenje u ABA ligi, Cedevita Olimpija izgubila kod kuće pred dolazak Partizanu!

Slovenački tim sada ima skor 10/4

  • 26
KK Cedevita Olimpija Foto: ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Igokee napravili su iznenađenje u 14. kolu ABA lige, pošto su u Stožicama pobedili Cedevitu Olimpiju rezultatom 85:78!

Bila je to četvrta pobeda tima ih BiH u ovoj sezoni, a do nje su došli najviše zahvaljujući Savi Lešiću koji je meč završio sa 27 poena i osam skokova.

Cedevita Olimpija je, s druge strane, upisala četvrti poraz, i to pred dolazak Partizanu u narednom kolu.

Ključni momenti viđeni su u finišu poslednje deonice, kada su gosti imali seriju 7:0 koja im je pomogla da se odlepe. Ilić sa 13, Gagić sa 12 i Talić sa 10 poena su bili još dvocifreni u redovima Igokee.

Kodi Miler - Mekintajer je bio naraspoloženiji u redovima domaćeg tima sa 22 poena i sedam skokova, dok ga je pratio Jaka Blažič sa 19 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    5. januar 2020 | 14:34

    Sta je sa tabelom zašto nije upisana pobeda Budučnosti protiv FMP-2 20-0. Dali mislite da ćete neupisuvanjem da promenite odluku ABA lige. Dokle da mislite da samo Čović i Srbi mogu biti u pravu a ostali su glupi. Ovo je žalosno i bezobrazno dali neko misli da svi klubovi trebaju igrati po Čovićevim pravilima.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. januar 2020 | 14:43

    Што ли се праћакају ко рибе на сувом гробарчићи и надају се нечему...ни АБА,ни Јавор, ни сва ова боранија неће спречити Звезду да поново освоји лигу...или ћемо добити лиценцу за ЕЛ...како год..

  • Partizan

    5. januar 2020 | 15:01

    Koji bi rezultat u Titogradu proslo kolo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA