Meloun ljut kao ris na Jokića i saigrače: Sramno! Mislili su da će pobediti samo ako izađu na teren

Meloun ima isti utisak kao većina onih koji su gledali utakmicu

  • 0

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun smatra da je izdanje njegove ekipe u porazu od Vašington Vizardsa 128:114 bilo - sramno. Meloun je bio nezadovoljan jer su Nagetsi meč sa jednom od lošijih ekipa u NBA uzeli "zdravo za gotovo".

- Bilo je to sramno izdanje. Imam utisak da su moji igrači imali takav pristup u stilu: dovoljno je samo da se pojavimo na terenu i pobedićemo. Pogledajte statistiku, igrači sa njihove klupe postigli su 92 poena. Mislite o tome. To je stvarno velika brojka - rekao je Meloun posle meča.

Jedini je Džamal Marej igrao i ubacio 39 poena. Nikola Jokić je bio ispodprosečan u dabl-dablu sa 14 poena i deset skokova. Međutim, Denver je i dalje pri vrhu Zapada sa skorom 24-11 na trećem mestu.

- Ne znam, možda moji igrači gledaju tabelu i misle da smo prilično dobri. Šta smo to uradili? Imamo igrače koji ne skaču za loptu, koji samo stoje i posmatraju. Hjuston nas je ponizio. I dve utakmice kasnije dozvoljavamo opet da budemo poniženi? Moramo da se pogledamo u ogledalo i budemo iskreni prema sebi. Nadam se da su moji igrači voljni da urade tako nešto - besan je Meloun.

Podsetio je svoje igrače da su profesionalci, ali i da ga ne zanima ko se u datom momentu nalazi na parketu jer svako igra za ponešto, ali izostanak volje ne može da se opravda.

Video: Vestbruk se za 30 sekundi dvaput obrukao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA