Veče za pamćenje iz Zvezdinog ugla: Evroligaški rekord uz jedinstveni audio vizuelni spektakl

"Gotovo 17.000 navijača je i pre prvog sudijskog podbacivanja krenulo da daje snažnu podršku svojim ljubimcima na terenu, a atmosfera se dodatno podgrejala kada je na scenu stupio jedinstveni audio-vizuelni spektakl kakav na evropskim terenima može da se vidi samo na mečevima Crvene zvezde", poručili su sa Malog Kalemegdana u osvrtu na veliko veče

  • 10
KK Crvena zvezda Foto: youtube/ KK Crvena zvezda mts

Utakmica Crvene zvezde i Bajerna u "Štark Areni" bio je, uz vrhunski "performans" košarkaša Dragana Šakote, i pravi "praznik za oči" za sve navijače koji su se u četvrtak sabrali u našoj najvećoj hali.

Iz kluba sa Malog Kalemegdana ponosni su na činjenicu da je utakmica besprekorno organizovana, da su navijači uživali u različitim scensko vizuelnim sadržajima, a kao šlag na tortu velike crveno-bele večeri stigao je rekordni evroligaški trijumf.

Veče za pamćenje!

- Utakmica između Crvene zvezde mts i Bajern Minhena priredila je jedinstveni spektakl svim zvezdašima kako na terenu, tako i van njega. To je bila svojevrsna nagrada za navijače koji su u velikom broju došli u "Štark arenu"’ da bodre crveno-bele na premijeri u 2020. godini. Broj od 16.824 navijača predstavljao je rekord 17. kola po poseti u Evroligi! - poručili su iz Zvezde u osvrtu na utakmicu posle koje se ekipa našla među osam najboljih na tabeli.

Zvezdaši su zaista imali priliku da uživaju u savršenoj predstavi izabranika Dragana Šakote. Oni su kontrolisali sva dešavanja na terenu i na kraju ostvarili najubedljiviju pobedu Crvene zvezde u istoriji evroligaškog takmičenja.

- Brojke su egzaktne, one ne lažu, a rezultat 93:63 piše se u istoriju kluba sa Malog Kalemegdana.

Na Malom Kalemengdanu ističu i zabavni sadržaj koji je dočekao navijače, nešto sa čime je ove szone pomerena granica i postavljeni novi standardi u animiranju publike.

- Međutim, trebalo bi da se vratimo bar na kratko na početak. Gotovo 17.000 navijača je i pre prvog sudijskog podbacivanja krenulo da daje snažnu podršku svojim ljubimcima na terenu, a atmosfera se dodatno podgrejala kada je na scenu stupio jedinstveni audio-vizuelni spektakl kakav na evropskim terenima može da se vidi samo na mečevima Crvene zvezde. Fenomenalni efekti obasipali su teren, a audio efekti su se gotovo savršeno mešali sa glasnom podrškom karakterističnom za Zvezdine utakmice. Sve to je kretivni tim KK Crvena zvezda mts ovekovečio, a da nijedan opis rečima nije dovoljan dokazaće vam narednih nekoliko minuta ovog video zapisa:

I pre utakmice za one najmlađe navijače bilo je rezervisan poseban kutak, fotografisanje sa "virtuelnim" košarkašima Zvezde, što je takođe novina na ovim prostorima.

- Van terena, posebno za one najmlađe bilo je spremljeno jedno veliko iznenađenje. Već na prethodnoj evroligaškoj utakmici protiv Olimpijakosa Zvezdaši su mogli da se upoznaju sa ’’Dream tem Booth-om’’ koji je do sada bio rezervisan isključivo na utakmicama najskupljeg tima na planeti, NFL franšize Dalas Kaubojsa. Ovaj interaktivni kiosk koji je priredila Crvena zvezda u saradnji sa premijer partnerom Evrolige kompanijom "7 Days" je i ovog puta izazvao veliko interesovanje, najmlađi Zvezdaši su razbili svaku barijeru stidljivosti i strpljivo čekali u redu za svojevrsnu uspomenu. Njihovi heroji, košarkaši Crvene zvezde, ovog puta interaktivni, ali to zaista niko ne bi mogao da kaže kada pogleda fotografiju, pozirali su sa njima i ostavili im uspomenu za pamćenje.

Košarkaške utakmice Zvezde u Evroligi, polako, ali sigurno postaju najprimamljivija sportska manifestacija za sve uzraste upravo zbog obilja sadržaja i organizacije mečeva.

- Sa fotografijom, ali i vrednom pobedom u džepu, Zvezdaši juniori otišli su kući bogatiji za jednu veliku uspomenu više koje im je podarila Crvena zvezda. Dobro, bilo je i onih starijih koji su želeli fotografiju sa svojim omiljenim košarkašem, ali kao i uvek mi ćemo prednost dati najmlađima. Svi oni imali su mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri tako što će svoju fotografiju objaviti na instagramu i iskoristiti prikladan ’’hašteg’’. A, kako je to izgledalo možete pogledati na sledećem video klipu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. januar 2020 | 22:16

    Па шта се чудите. Мора да поправимо то четврто место, да се вратимо на прво...реално гробари би скакали ко кенгури да су четврти, али ми увек желимо бити први...ипак су делије увек били појам, репер, модел....фракције нек уче...

  • Budak

    5. januar 2020 | 21:31

    KK 🥫

  • Czv

    6. januar 2020 | 00:03

    PRELEPO!🏀🤩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA