Mijailović: Nemam zašto da zovem Čovića telefonom, naneo bih štetu Partizanu

Naveo je i incidente iz finala ABA lige kao razlog zašto Evroliga ovdašnje ekipe može da zaobiđe kao učesnike evropske elite

  • 27
Koktel KK Partizan, Ostoja Mijailović Foto: Nikola Tomić

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je da nema zbog čega da poziva telefonom prvog čoveka Crvene zvezde Nebojšu Čovića.

On je gostujući na Prvoj upro prstom u Zvezdu i Budućnost kao deo razloga zašto Evroliga može da ne pošalje specijalnu pozivnicu za Evroligu pobedniku ABA lige na kraju ove sezone.

- Sumnjam da će Evroliga dozvoliti da neko, posle finala kao što je bilo ono prošle godine, igra kao broj jedan iz ABA lige u elitnom takmičenju. Siguran sam da nas zbog tog finala i incidenata u Podgorici i Beogradu ne vide kao učesnika Evrolige - rekao je Mijailović.

Razgovor sa Čovićem bi po njegovom mišljenju bio potpuno pogrešno interpretiran.

- Nemam razlog da okrenem Čovića telefonom jer znam da će taj razgovor biti protumačen na pogrešan način i publikovan tako da se Partizanu nanese šteta - decidan je Mijailović.

Predsednik crno-belih se raduje što Aleksandar Đorđević u sredu stiže u Beograd sa Virtusom, a govorio je i o poziciji gde klub traži pojačanje.

- U ovom periodu jako je teško pronaći centra. O tome odlučuju terner i stručni štab. Za sada je situacija takva da postoje dva ozbiljna kandidata, ali ne smemo da pogrešimo u izboru. To je ključna pozicija da ostvarimo prednost u trci sa rivalima - napomenuo je Mijailović.

Video: Ostoja Mijailović o rivalstvu sa Zvezdom i istorijskom večitom derbiju u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znamo vas

    7. januar 2020 | 09:32

    Tako je majstore , oni su nama samo nebitne komsije i ako sta treba neka dodju i neka zamole a prije toga da se izuju kad ulaze u instituciju..da se zna ko je ko a ko je zauvjek niko i nista

  • Cubaka

    7. januar 2020 | 09:48

    Naravno da neces zvati Covica posto znas da ti se ne bi javio, oluke na kucu je stavio a o kosarci da pricate je iluzorno jer se u to ne razumes sto ce pokazati vreme kada isplivaju dugovanja prema treneru od milion dolara i ostalim strancima, Dulov dug je "mala maca" prema onome sta vas ceka.

  • Goran

    7. januar 2020 | 10:04

    Slazem se treba da zoves cibose iz istog ste grada i milogorce zato sto pripadate jedni drugima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA