≫ 

Bura na tviteru, Grobari optužili Ražnatovića da je sabotirao dolazak Lovernja u Partizan!

Poznati košarkaški agent morao je da smiruje strasti

  • 25
Miško Ražnatović Foto: Marko Jovanović

Niej se ostvarila najveća želja navijača Partizana u prelaznom roku, Žofri Lovernj će ipak ostati u Feneru, što je i sam potvrdio objavom na svom tviter nalogu u utorak, kada je i sam bio svestan da od povratka u crno-beli tabor nema ništa. 

A moglo je biti...

Ideja njegovog povratka nije potekla od Partizana i Ostoje Mijailovića, već od košarkaškog agenta Miodraga Miška Ražnatovića, koji je to predložio upravi beogrdskog kluba, a onda se krenulo u realizaciju. Do dogovora nije došlo, što je napravilo neočekivane probleme poznatom menadžeru, jer su ga navijači Partizana optužili da je sabotirao transfer?!

Nimalo prijatne poruke stizale su na adresu Ražnatovića putem tvitera, pa je on, mimo običaja da odgovara, ovog puta morao "usijanim glavama" da pojasni situaciju.

- Pošto su komentari prevršili svaku meru, moraću da odstupim od prakse i upustim se u polemiku. Ideja za povratak u Partizan je bila isključivo moja i prezentirana je predsedniku kluba, koji je odreagovao promptno. Sve je učinjeno da se transfer realizuje, ali nije bilo moguće! - napisao je u "tvitu" Ražnatović.

Ni time nije ubedio sve nezadovoljne navijače Partizana koji su i u fotografiji Ražnatovića sa predsednikom Zvezde Čovićem na utakmici sa Krkom videli "zaveru".

Ipak, poznati agent je i u drugom "tvitu" približio kompleksnost takvog posla pred kraj prelaznog roka.

- Izuzetno je teško realizovati takve transfere u januaru na 2 dana pred "dead line", i pored dobre volje i truda. Predlog da do transfera dođe nije načinjen da bi se pomoglo klubu, jer ja se time ne bavim, već da se eventualno poboljša situacija igrača, cime se ja isključivo bavim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kad si mala uvjek si mala

    7. januar 2020 | 11:09

    Ocigledno je da se pojavio STRAH od jakog Partizana.Ni drzavni budzret ni silne kolicine para koje se uzima od sirotinje ne mogu od zvezde da naprave normalan klub koji bi mogao donositi pobjede bez sudija.Kompleks koji je partizan sazidao prema zvezdi od vremena Kicanovica preko divca danilovica i sad sa ovom ekipom baca u ocaj malu zvezdu koja se pretvorila u zensku ekipu i brdo kukavica koji u svemu vide krivce osim u sebi i svojoj kilavoj poltronskoj upravi...i tako ce bit dovjeka..

  • Nebojša

    7. januar 2020 | 10:31

    Haaa majko moja mila , definitivno grobari " najinteligentniji navijaci" . Da vam cetitam Bozic zakasnio sam 13 dana .

  • Djile

    7. januar 2020 | 10:19

    Grobari, vi najvise licite na Iliju Čvorovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA