≫ 

Radonjić ima "konkurenta": I Milan Tomić je kandidat za klupu Olimpijakosa

Dva bivša trenera Zvezde

  • 9

Ilustracija: M.Ljubisavljević, Foto: Marko Jovanović

Sezona je loše počela po Olimpijakos koji prema pisanju grčkih medija ozbiljno razmatra dovođenje Dejana Radonjića na klupu svog tima.

Radonjić je ostao bez posla u Bajernu, klub je u utorak i zvanično objavio da je prekinuta saradnja, ali bivši trener Zvezde možda neće morati dugo da čeka.

Odlazak Dejvida Blata i boravak Kestutisa Kemzure na klupi nisu doneli željeni boljitak i borbu za neko od osam plej-of mesta u Evroligi.

Međutim, Pirejci imaju i alternativu, a to je doskorašnji trener Zvezde, a dugogodišnji pomoćnik u Olimpijakosu - Milan Tomić.

Pored Tomića tu je i Jorgos Barcokas koji je vodio tim od 2012. do 2014. godine i sa njim osvojio Evroligu 2013. kada je bio i trener godine u Evropi.

Da podsetimo, Olimpijakos se ove sezone takmiči samo u Evroligi zbog sukoba sa čelnicima grčkog prvenstva, ali ni činjenica da imaju jednog od najkorisnijih igrača i najboljeg centra lige u Nikoli Milutinovu, Pirejcima nije mnogo pomogla da odu dalje od 13. mesta elitnog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    7. januar 2020 | 19:52

    Olimpijakos je baš pao na niske grane ako dovede nekog od ove dvojice, premda je Radonja genije za Tomića. Radonja je solidan trener, ali mu treba dosta vremena da postavi igru. Ne verujem da Olimpijakos ima toliko strpljenja. Tomić prosto ne ume. To što je osvojio ABA ligu i pobedio Budućnost, da zahvali katastrofalnoj konkurenciji u ligaškom delu te sezone, a Čoviću i navijačima u finalu. Taj Tomić je najveći krivac ako Zvezda ne izbori plej of ove sezone, a uz dodatne zakulisne radnje to je sasvim moguć scenario. Koje je opravdanje izgubiti nekoliko utakmica od ekipa od kojih imaš igrače koji su bolji ne za klasu, nego za tri klase.? Odgovor je da si pripremni period odradio katastrofalno i da ništa nisi postavio od igre. Kakav bre crni Olimpijakos, on od mnogih trenera u ABA II i srpskoj ligi može da uči zanat. Nadam se da se takav zaje....ja Zvezdi više neće ponoviti.

  • Miloš

    7. januar 2020 | 19:28

    Strasan mu je konkurent

  • Goran

    7. januar 2020 | 19:56

    Moze oba dvoje i treci da bude Gavrilovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA