Pogledajte kako se Jokić poigravao s Vinsom Karterom kao s detetom kojem je oteo igračku!

Kralj zakucavanja nije bio oduševljen potezom srpskog centra

  • 8
Nikola Jokić, Vins Karter Printskrin: Youtube/Kevin James

Nikola Jokić je odigrao meč za pamćenje protiv Atlante i zabeležio je rekord karijere sa 47 poena, čime je nadmašio sve igrače sa prostora bivše Jugoslavije i postao apsolutni rekorder po broju postignutih poena.

Centar Denvera je oduševio NBA svet, ali jedan detalj je posebno privukao pažnju, a to je bio njegov duel protiv Vinsa Kartera.

Legenda NBA lige i verovatno čovek koji je izvodio najbolja zakucavanja u istoriji košarke potpuno je odlepio posle duela sa srpskim centrom.

Jokić je u završnici meča čuvao loptu kod sebe, a Karter ga je preuzeo. Somborac je iskoristio duge ruke i visinu i loptu uhvatio šakom i postavio je van domašaja Kartera, koji je pokušavao skokovima i zahvatima ruke da je dohvati, poput deteta kada mu otmete igračku.

Međutim, Jokićeve ruke bile su nedostižne i Karteru nije preostalo ništa drugo osim da napravi faul, a to je uradio tako što je odgurnuo Jokića u prvi red tribina.

Očigledno je bilo da je besan i dok je prolazio pored Jokića nešto mu je dobacio i gledao je u njegovom pravcu. Jokić je sve to ispratio uz osmeh.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Pogledajte još jedan magičan potez Nikole Jokića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mainz

    7. januar 2020 | 22:00

    Jokic je kralj i nema mu ravnog.

  • Blah

    7. januar 2020 | 21:37

    Sprdnja,20sec pre kraja imas loptu i prednost..nikakvo ovde poigravanje ja ne vidim..cisto se drzala lopta da vreme prodje..glupost

  • Stara kajla

    7. januar 2020 | 21:43

    Navukao ga je :) bacio se u aut, kao da ga kolje neko :)))) realno karter nije treba toliko da ga forsira, ne bi se ovaj ni izmotavao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA