≫ 

Teo se igrao sa decom Novice Veličkovića: Dirljiva scena dvojice starih prijatelja

Bili su rivali na svega 40 minuta

  • 10

Košarkaši Partizana i Virtusa Novica Veličković i Miloš Teodosić srdačno su se pozdravili na kraju utakmice prvog kola grupe E Evrokupa, između njihove dve ekipe.

Partizan je ubedljivo slavio sa 99:81, Veličković je ubacio deset, a Teodosić 14 poena, a po završetku utakmice su se sreli na izlazu Štark arene. Veličković je bio sa suprugom Vanjom Matić i decom sa kojom se Teo nakratko poigrao pre nego su izašli iz hale.

- On i ja smo prijatelji stvarno, znamo se od desete, jedanaeste godine. Rekao sam i pre utakmice, jedan od najdužih saigrača koje sam u karijeri imao generacijski. Drago mi je da se vratio u Evropu i da igra na nivou na kom igra. Sigurno poslednjih deset godina najbolji plej u Evropi, košarku oseća i to se retko rađa. Ljudi treba da uživaju u njegovim igrama. Ne znam još koliko će da igra, ali treba da uživaju. Mnogo je teško čuvati ga i pročitati šta želi, uspeli smo danas da ga zaustavimo i zasluženo pobedili - rekao je Veličković o pleju Virtusa.

Video: Teodosić eskivirao novinare posle utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    8. januar 2020 | 23:12

    Nece dete da baci pet, zna za koga navijas, da si grobar obema rukama bi se pozdravio sa tobom..

  • Gagrica

    12. januar 2020 | 12:27

    Sve veliki zvezdasi I partizanovci...Mislite stvarno da bi Velickovic Novica igrao za Partizan da su my negde ponudili vecu lovu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA