≫ 

Marković posle teškog poraza od Partizana: Ima još pet utakmica, ali razlika...

Jedan poen Pefija Markovića nije bio dovoljan, a samo jedan igrač Virtusa je bio raspoložen

  • 12

Košarkaš Virtusa Stefan Marković smatra da porazom od Partizana u grupi E, na startu Top 16 faze Evrokupa ništa nije završeno jer ima još utakmica do kraja.

Partizan je pred 17.000 svojih navijača u Areni pobedio sa 99:81, a Marković je imao samo jedan poen, ali i tri skoka i šest asistencija.

- Imali smo nestvaran pad gde su pogađali sve živo, imali otvorene šuteve tako da, možemo samo da im čestitamo na pobedi. Meni je generalno super da igram u Beogradu. Lepo je igrati ovde, ovo je moj grad, igram se tu prijatno. Lep ambijent i za poželeti za igru - rekao je Marković posle meča.

Jedini koji je iole pogađao u timu koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević je bio Frenk Gejns, koji je ubacio 21 poen. Ubedljiv poraz Markovića ne brine previše, ali

- Početak je, ali ako dođe do nekog međusobnog duela onda može da znači ovolika razlika, ali ima još pet utakmica do kraja Top 16 tako da, videćemo. Predstoji nam ozbiljan rad da bismo izborili ono što želimo - dodao je Marković.

Video: Teške reči za Teodosića, Grobari srčano ispljuvali zvezdaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gledaj mala musava

    9. januar 2020 | 08:26

    Ovo jedobro za ovu nasu nedoraslu komsinicu , malu malu neokupanu muasvicu da vidi kako igraju kosarkaske velicine a ne ono njihovo mucenej i gledanje u sudije da im nesto dosude kako bi osjetili sta je pobjeda.Ovaj Partizan je za 5 klasa najbolji u ovoj kupus aba ligi..

  • supergnu

    9. januar 2020 | 03:03

    A ne valja ti zvezda majstore? Ni teu ne valja zvezda? E pa nek vas deru sad u cipiripi kupu kad ste ovce brate...🍻🍻🍻

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    8. januar 2020 | 23:36

    Па њему Сале заборавио да каже да треба да промашује...док је другима причао, он стрчао до тоалета😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA