≫ 

Pršte hit komentari na fotku Bobija i Jokića sa tri "hobit" žene pred sudar dvojice džinova!

Veselo je bilo u domu Marjanovića

  • 1
bobi marjanović i nikola jokić Foto: instagram/mrs bobi

Boban Marjanović bio je dobar domaćin prijatelju, rivalu, saigraču iz reprezentacije, Nikoli Jokiću sa kojim će podeliti megdan u noći između srede i četvrtka u Teksasu.

Nikola je bio drag gost u domu Marjanovića, a Bobijeva supruga Milica želela je da ovekoveči lep trenutak, pa je palo "fotkanje" za dugo sećanje.

Na kraju, od spontanosti, fotografija dvojice gorostasa i tri gotovo duplo niže žene postala je hit na društvenim mrežama odmah pošto je gospođa Marjanović istu obnarodovala.

Važnija od same fotografije je, ipak, poruka koje je poslalo veselo društvo.

- Hristos se rodi, tako mi kažemo - napisala je Bobijeva supruga uz fotografija, aludirajući na Jokićev nedavni istu izjavu pred kamerama nakon što je ubacio rekord karijere protiv Atlante.

 
 
 
View this post on Instagram
Hristos se rodi! That’s how we say it! Srecan Bozic! #frommyfamilytoyoursA post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Video: Bobi Marjanović tera traktor sa dve zanosne cice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    9. januar 2020 | 07:00

    I,sta sad sa fotografijom?Fotografija kao fotografija,zene normalne visine i dva gorostasa.Srecno ljudi,bitno je da ste srecni sto vam i zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA