FMP pravi ubojit tim za budućnost: Potpisan jedan od najtalentovanijih krilnih centara!

Nemanja Popović se obavezao na četvorogodišnju saradnju

  • 3
Nemanja Popović, KK FMP Foto: MN Press

KK FMP je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa jednim od najtalentovanijih igrača svoje generacije na poziciji krilnog centra, Nemanjom Popovićem (18), koji je standardni član mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

Popović je bio član Orlova reprezentacije Srbije za igrače do 16, 17 i 18 godina (sa selekcijom Srbije osvojio bronzanu medalju na EP u Crnoj Gori).

Centar "Pantera" je 29. decembra 2019. godine napunio 18 godina, igra na poziciji krilnog centra i smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji na toj poziciji u celoj Evropi.

Pre Popovića FMP je potpisao dugogodišnje ugovore i sa Markom Pecarskim i Đorđem Pažinom, sa kojima ima dugogodišnje ugovore, pa ekipa iz Železnika ima dobru bazu za budućnost.

Nemanja Popović je visok 204 centimetara, težak 97 kilograma, prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda, a tokom ove sezone nastupa za seniorski tim OKK Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    10. januar 2020 | 17:05

    Da je vise klubova ovakvih gde bi nam kraj bio. Sto vise mladih nasih igraca to bolje.

  • Grobar

    10. januar 2020 | 17:22

    Pravi ekipu za Crvenu Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA