≫ 

Partizan ozvaničio novi potpis: Mekadu je novi igrač crno-belih

Baš kao što je i najavljivano, visoki košarkaš zadužio je opremu srpskog tima

  • 21
Džejms Mekadu Foto: KK Partizan

Džejms Majkl Mekadu, doskorašnji košarkaš Bešiktaša i nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa, Filadelfije i Torina pojačao je redove Partizana posle obavljenih lekarskih pregleda.

Novi igrač crno-belih zadužio je opremu i priključio se treninzima Partizana, a njegov debi se očekuje u meču Evrokupa protiv trenta naredne nedelje u Italiji. Ugovor sa klubom Mekadu je potpisao do kraja sezone, a postoji mogućnost i produženja saradnje.

Diplomac Univerziteta Severna Karolina, na kojem je igrao sa Markusom Pejdžom, bio je deo šampionske generacije Golden Stejt Voriorsa, sa kojom je osvojio dve šampionske titule u NBA ligi. Na Starom kontinentu, Mekadu je igrao za Torino u sezoni 2018/19. da bi tekuću sezonu započeo u Bešiktašu iz kojeg je stigao u redove Partizana,

Džejms Mekadu je rođen 4. januara 1993, igra na pozicijama centra i krilnog centra, a u ovoj sezoni će nositi crno-beli dres sa brojem osam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    10. januar 2020 | 21:03

    E komsije to sto ste osvojili to bi vam bilo to. I sto ste igrali evro ligu, a sada u zeleznik gde vam je i mesto.

  • Urke

    10. januar 2020 | 19:08

    Idemo saopštenja malene 😂😂😂

  • prejaki smo

    10. januar 2020 | 21:31

    mislim a ovom partizanu nije mjesto sa ovim malim klubovima u abi.oni mogu u nba i igrali bi vaznu ulogu.ovi mali fmp1 fmp2 zadar igokea i ostali nisu dorasli za drugu ekipu crno belih..gazenje slijedi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA