≫ 

Jaka Blažič protutnjao sa kapuljačom, džentlmenske reči Simonovića će oduševiti Grobare!

Biranim rečima je Simonović pohvalio Partizan

  • 14

Košarkaši Olimpije Cedevite izgubili su od Partizana sa 96:95 u ABA ligi, posle čega je Marko Simonović pohvalio crno-bele.

Bila je gostujuća ekipa na pragu pobede, sa dva poena prednosti sekund pre kraja, ali je presudila nestvarna trojka Jaramaza.

Posle svega, Jaka Blažič je nervozno izašao iz svlačionice, bez želje da komentariše meč. Za razliku od njega, Marko Simonović je zastao i pohvalno govorio o crno-belima za Telegraf.

Jaka Blažič Foto: Telegraf.rs

- Nezgodna, dobra utakmica za gledanje, dobru košarku smo igrali i mi i oni, kao što sam u najavi rekao, oni su favoriti, vidi se po energiji njihovoj i ambiciji. Vidim da su i na kladionicama dobro kotirani, možda su i glavni favoriti za osvajanje Evrokupa, i ABA je tu.

Dotakao se Simonović i dobre partije Jake Blažiča, ali i šanse da trio nekadašnjih igrača Zvezde presudi, pošto je akter bio i Maik Cirbes.

- Bio je motivisan Jaka, on je jedan od naših lidera, dečko ima kvalitet. Bilo je negde blizu, ali dobra utakmica, imali su malo više sreće na kraju.

U poslednjim momentima, Simonović se nadao da je isteklo vreme za šut, ali je Jaramaz bio brži.

- To je delić sekunde, gledaš da li jeste, da li nije, sudije, i mi smo neke utakmice tako dobili, to je sport.

Video: Trinkijeri: Srećan sam, dobili smo ih posle 14 primljenih trojki i na njihov stil igre

(S. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale70

    12. januar 2020 | 02:16

    Dragi prijatelju "DS",malo edukacije za tebe: Veliki klubovi u ABA ligi su Partizan i Cibona a zbog cega je to tako konsultuj Wikipediu,internet...ili poseti njihove sale sa trofejima.Sto se tice "regularnog" dela lige tice,obicno se veliki klubovi trude da ga osvoje i budu prvi,logicno zar ne? E,sad ima i onaj neregularni,lopovski deo lige koji osvajaju mali klubovi (n.pr. klub za koji ti navijas),tu vaze druga pravila,trokorak,cetvorokorak,basket pet na tri,vezivanje jedne ruke protivnickim igracima...ma,masti na volju.Mi proslavljamo pobede i trofeje u ovom "regularnom" a vama ostavljamo da slavite u neregularnom jer tu ste neprikosnoveni.Mi imamo Djordjevica,Danilovica,Rebracu,Divca,Paspalja a vi imate dva puta Nebojsu.Da li shvatas razliku? Laku noc i lepo sanjaj.

  • Momcilo

    11. januar 2020 | 22:31

    ,,Kuda si poso sa tvoji plavim ocima..." Peva Mozli.

  • Dr Mozli

    11. januar 2020 | 22:09

    Blažiču više ne ispada jezik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA