≫ 

Jokić flertovao sa tripl-dablom, Denver mu dao novi nadimak! Srpski derbi pripao Guduriću

Nagetsi bolji od LA Klipersa, dok je Memfis slavio protiv Golden Stejta * Međutim, i Gudurić i Smailagić će želeti taj meč što pre da zaborave

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Denvera na pravi način su preboleli prethodni težak poraz od Klivlenda, pošto su u noći između nedelje i ponedeljka ''tukli'' Los Anđeles Kliperse rezultatom 114:104!

Najviše zahvaljujući srpskom reprezentativcu Nikoli Jokiću koji je flertovao sa tripl-dablom i meč na kraju završio sa 20 poena, 15 skokova i šest asistencija za 31 i po minut koliko je proveo u igri.

Jokić je iza sebe imao odličnu prvu deonicu kada je imao sedam poena, sedam skokova i tri asistencije za devet minuta na parketu.

Pogodio je tri trojke od četiri šuta koliko je upuitio, a Denver mu je na zvaničnom Tviter nalogu kluba dao novi nadimak - Threeeeeeeeeeeekola!

Naravno, aludirajući na precizne šuteve za tri poena.

- Za samo 24 sata izgledali smo kao potpuno novi tim - rekao je Monte Moris na kraju meča. Pomenuti igrač je meč završio sa 12 poena i šest asistencija.

Jokića je u ''stopu'' pratio Džamal Marej sa 19 poena, Heris je imao 15, Porter 13, dok su Kreg i Grant zabeležili po 11.

Klipersi su igrali na pogon trojice igrača - Lenarda, Vilijamsa i Herela! Prvi je ubacio 30, drugi 26, a treći 25 poena.

Vredan pomena je jedino još Patrik Beverli koji je dodao devet poena, sedam asistencija i šest skokova. Ostali definitivno nisu.

Srpski derbi između Marka Gudurića i Alena Smailagića pripao je Memfisu koji je savladao Golden Stejt rezultatom 122:102!

Pomenuti igrači će želeti ovaj meč što pre da zaborave, jer se nijedan nije upisao u listu strelaca za jednocifren broj minuta koliko su proveli na terenu.

Gudurić je posle duže vremena dobio šansu da zaigra i za 2.14 minuta uspeo je samo da upiše jednu asistenciju.

Smailagić je, s druge strane, igrao sedam minuta i imao je tri skoka i po jednu izgubljenu loptu, asistenciju i blokadu.

Valančijunas je sa 31 poenom i 19 skokova predvodio Memfis do trijumfa, dok je Džekson imao 21 poen i pet skokova.

Dianđelo Rasel iza sebe ima sjajnu partiju u redovima Ratnika! Meč je završio sa 34 poena, dok su Burks i Pul imali po 13.

>>> U Evroligi je svaki poen bitan u borbi za TOP 8, a u ABA ligi za plej-of. Takva je situacija za Zvezdu koja ovih dana ne sme da se opusti ni trenutak. Crveno-beli danas (17.00) gostuju Megi, čista dvojka je 1,15, a pobeda Zvezde sa više od 11,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mega - Zvezda.

Rezultati:

Bruklin - Atlanta 108:86

Memfis - Golden Stejt 122:102

Toronto - San Antonio 104:105

Denver - LA Klipersi 114:104

Finiks - Šarlot 100:92

Video: Jokić izgurao Denver do pobede, Dončić mogao samo da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA