Bosanci usred sezone prekinuli košarkaško prvenstvo: Odlučili smo, neregularno je

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine prekinuo je šampionat jer je, prema njihovom tumačenju, utakmica Igokea - Spars neregularno zakazana za utorak u 19 sati

  • 5

Kako prrenose lokalni mediji, utakmica je trebalo da bude odigrana proteklog vikenda, ali je odložena na zahtev Igokee zbog odigravanja meča u ABA ligi.

Komesar takmičenja Siniša Jakovljević je susret zakazao za danas bez saglasnosti sarajevskog kluba, a Upravni odbor KS BiH je poništio tu odluku i praktično prekinuo prvenstvo, ističući da "nadležnost nad komesarom takmičenja u sezoni 2019/2020. ima kancelarija KS BiH".

Kako se navodi u dopisu koji je stigao klubovima, "došlo je do kršenja propozicija te je samim tim narušen kalendar i regularnost takmičenja prvenstva BiH i donosi se odluka o prekidu Lige 12 i poništenja nominacija 14. kola između KK Igokea i KK Spars Realway, kao i svih nominacija 15. kola prvenstva BiH Lige 12 do okončanja sastanka i donošenja zaključka od UO KS BiH", navodi se u saopštenju.

Video: Teodosić eskivirao novinare posle utakmice

(Telegrtaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    15. januar 2020 | 07:48

    Sada neko neko kaže bosanci glupi šta smo onda mi srbi kod nas fudbal vodi Kokeza i Terzić a košarku Čović po njihovim pravilima a mi ćutimo,bravo za bosance jedna utakmica odložena i normalno narušena regularnost. Puna podrška tako treba a ne svaka šuša da idredjuje kada da se meč odigra i dali ima uslova.

  • Boki

    15. januar 2020 | 06:36

    Hahaha, ali hahaha. Bosanci su legende, ne znam kako ta država uopšte funkcioniše. Komedija je samo čim se spomenu, a kamoli nešto drugo.

  • Wien

    15. januar 2020 | 06:23

    Nema drzave nema lige...samo neka i dalje u Rajvosa sanjaju da egzistira aljina zamisljeba Bosna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA