≫ 

Bomba iz KSS: Majk Meloun priključen stručnom štabu reprezentacije Srbije!

Jokićev "kouč" pomagaće Kokoškovu na kvalifikacionom turniru za OI

  • 34

Prvi trener Denver Nagetsa Majk Meloun priključiće se stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije, potvrdio je KSS u utorak kasno uveče.

Jokićev trener će se odmah nakon završetka sezone sa Nagetsima, koji će sasvim sigurno igrati u plej-ofu, zajedno sa Nikolom pridružiti "Orlovima" na čijoj je klupi odnedavno Igor Kokoškov.

Zasad je potvrđeno da će Meloun biti deo reprezentacije Srbije na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpisjke igre koji će se održati u srpskoj pestonici na leto.

- Glavni trener Denver Nagetsa Majk Meloun je danas potvrdio da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru koji se održava u Beogradu - piše u kratkom saopštenju na sajtu KSS.

- Po završetku plej-ofa NBA sezone trener Denvera Meloun će se direktno priključiti reprezentaciji Srbije i stručnom štabu - rečeno je iz "kuće košarke".

Melounu to neće biti prvi dolazak u Beograd i Srbiju, boravio je već jednom zbog Nikole Jokića, ali ovaj put će ga i profesionalni put navesti u našu zemlju, i biće tako prvi inostrani trener koji će raditi u stručnom štabu "Orlova".

Može se to pokazati kao dobar potez KSS-a i Kokoškova zbog Melounovog svakodnevnog rada sa Jokićem i poznavanja Nikoline igre do tančina, kako bi ga i selekcija Srbije najbolje mogla iskoristiti u ključnim borbama za odlazak na Olimpijske igre.

Podsećamo, naši  košarkaši će najveću preprekuna putu ka OI imati u Italijanima, rivali u grupi su nam Dominikanci i Novozelanđani, dok su u drugoj grupi Azuri, Portorikanci i Senegalci.

Video: Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУЛЕ БЛ-РС

    15. januar 2020 | 07:40

    БРАВО!!!

  • NekoKo

    15. januar 2020 | 07:57

    Ovo je fantastično!

  • Mihailović

    15. januar 2020 | 06:35

    Dobar potez...najbolje zna Jokića, zadnji put kad je igrao za Srbiju nešto nije bilo dobro,nije pokazao svoje kvalitete, a trebao bi biti najbolji igrač reprezentacije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA