≫ 

Partizanov rival se pojačava: Jaka Blažič na meti Italijana

Slovenac privukao pažnju dobrim partijama u Olimpiji

  • 4

Dobre igre Jake Blažiča u dresu Cedevita Olimpije privukle su pažnju, a portal Sportando je objavio da trener Vitusa Aleksandar Đorđević želi da pojača ekipu za drugi deo Top 16 faze Evrokupa i završnicu sezone dovođenjem upravo iskusnog Slovenca.

Procena nadležnih u Bolonji je da je igrač Blažičevog profila idealan da osveži spoljnu liniju koja se možda i previše oslanja na Miloša Teodosića i Stefana Markovića, a jedini potencijalni problem u realiziciji posla je podatak da iskusni bek u ugovoru sa Zmajevima ima izlaz samo za Evroligu.

Podsetimo, slovenački reprezentativac se letos iz Barselone vratio u klub iz Ljubljane čiji je član bio od 2011. do 2013. Blažič je karijeru počeo u Triglavu iz Kranja, a potom je bio član Slovana, Olimpije, Crvene zvezde, Baskonije, Andore i Barselone.

Virtus je lider prvenstva Italije sa samo jednim porazom, dok je u prvom kolu Top 16 Evrokupa  poražen od Partizana u Beogradu.

Video: Đorđević: Partizan može da osvoji Evrokup, moj tim nije bio spreman za Beograd

Virtus je samleven u Areni, a večeras (19.00) Partizan gostuje Trentom i pobedom bi stigao vrlo blizu plasmana u četvrtfinale Evrokupa. S obzirom na formu crno-belih, oni su favoriti u Italiji s kvotom 1,55 na dvojku, a kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trento - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA