≫ 

Kakve su danas kvote za osvajanje Evrokupa? Partizan jedan od glavnih favorita, Virtus i dalje prvi!

I pored teškog poraza u Beogradu italijanskom timu se daju najveće šanse da uzme pehar drugog po jačini takmičenja

  • 22
Nemanja Gordić, Stefan Marković Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana nametnuli su se kao ozbiljna sila u Evrokupu, moćno deluje Trinkijerijev tim na startu druge faze što je potvrdio još jednom ubedljivom pobedom, još jednom protiv italijanskog tima. 

Posle Virtusa (99:81), crno-beli su kao gosti deklasirali i Trento (83:58), zauzeli čelnu poziciju u grupi i već sada su jednom nogom u narednoj fazi.

Osim Partizana, samo još Tofaš, u grupi H, ima maksimalan učinak, pa opet Partizana veliki uzlet ipak ne čini prvim favoritom za osvajanje takmičenja, o čemu već maštaju Grobari.

Partizan je sa kvotom 6.6 tek treći favorit po kladionicama, iako je Trinkijerijev tim najviše odskočio u uvodnoj fazi druge runde.

Kladionice i dalje najviše šansi daju Virtusu da dođe do trofeja, iako je tim Aleksandra Đorđevića pokazao ozbiljne anomalije upravo u duelu sa crno-belima u Beogradu gde je "pregažen". Kvota na tim iz Bolonje trenutno iznosi 4.7 da će osvojiti Evrokup.

Druga je španska Unikaha. Andalužani su u grupi H, uz Tofaš, Andoru i Huventud drugi na tabeli sa učinkom 1-1, a prema kladionicama drugi su favoriti za osvajanje takmičenja sa koeficijentom 5.1.

Pogledajte i ostale kvote kladionice Meridian za ekipe koje participiraju u drugoj fazi takmičenja.

Video: Za infarkt! Jaramaz u poslednjim stotinkama pogodio nemoguću trojku za pobedu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    16. januar 2020 | 12:24

    Partizan osvaja lagano

  • IDEA CROATIA ponos severa

    16. januar 2020 | 12:05

    Partizan kad podigne pehar eurokupa mislim da ce u predgradju, da bude dan žalosti!! Jedva cekam, da im vidim one face napacene

  • Sasa

    16. januar 2020 | 14:16

    Daj bre ujedinimo se vise Srbi.Dosta je podjela kao kod nas u Cg.Treba da imamo i Partizan i Zvezdu u Evroligi dogodine.To je bratska zelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA