≫ 

Kukoč je najbolji Evropljanin u NBA, pa posle Dražen: Džordan nema dilemu!

Air Džordan komentarisao i sadašnje najbolje igrače u NBA

  • 11
Majkl Džordan Printskrin: Twitter

Majkl Džordan je prisustvovao NBA meču Milvokija i njegovog Šarlota u Parizu, a na pres konferenciji je komentarisao situaciju u NBA ligi i otkrio ko je po njemu najbolji Evropljanin.

Džordan je igrao u Parizu davne 1997. godine kada su se Bulsi sastali sa Olimpijakosom na "Mekdonalds turniru"

- Bio sam ovde davno, ali se svega sećam i veoma sam srećan što sam ponovo došao, i to na jednu NBA utakmicu - izjavio je Majkl Džordan, kojeg su potom pitali za mišljenje o Lebronu Džejmsu.

- Igramo u različitim erama. Lebron je neverovatan i ja sam njegov fan. On je ostavio dubok trag i nastaviće da briljira, ali ne treba porediti različite periode“, dodao je po mnogima najveći košarkaš svih vremena.

Usledilo je pitanje o tome ko su najboljih pet igrača iz Evrope svih vremena.

- Toni Kukoč mi je svakako broj jedan. Tu su još i Dražen Petrović i Arvidas Sabonis. Da li bih mogao još malo da razmislim pa da vam kažem? Postoji mnogo sjajnih evropskih NBA igrača“, zaključio je Džordan.

Vlade Divac, Toni Kukoč Vlade Divac i Toni Kukoč su ostavili veliki trag u NBA ligi Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан

    26. januar 2020 | 00:44

    Питам се зашто је то рекао, вероватно зато што му је Дражен после свега пар година игре у НБА убацивао по 40 поена на утакмици играјући за далеко лошији тим. Џордан, најпрецењенији играч свих времена и један од најарогантнијих, прави Амер.

  • Oki

    25. januar 2020 | 11:12

    Videce te tek Doncica obara sve rekorde

  • Huan

    25. januar 2020 | 09:03

    Pa dobro. Kukoc mu je bio saigrac i uzeo je par titula. Bio najbolji sesti igrac ali daleko od najboljeg evropljanina. Drazen je suvise kretko igrao u nba da bi se svrstavao u najbolje tamo. A Sabonis dosao u 31 godini i igrao par sezona. Sve su to sjajni igraci i mesto im je medju najboljim evropljanima u nba ali Dirk je za klasu bio bolji. I pokazao je najvise. Sesti najbolji strelac svih vremena u nba. Bio nosilac ekipe i prava zvezda. Mozemo mi voleti Divca, Stojakovica, Kukoca, Drazena pa i Sabonisa ali Dirk je bio nezaustavljiv i to godinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA