Pokušao na Kobiju najsramniji potez i ispao smešan: Sad je opisao kako je Brajant postao njegov brat

Meta Barnsa mnogi pamte po pokušaju da uplaši Kobija loptom, koji je ostao neuspešan

  • 3

Kobi Brajant je bio ikona košarke, a Los Anđelesu je bio sve, on je bio supermen ovog grada! Kada to izgovori čovek koji je protiv Kobija odigrao verovatno najprljaviju utakmicu u karijeri, onda vam je jasno kakva je košarkaška i ljudska gromada bio nastradali košarkaš.

Smrt Brajanta i njegove ćerke pogodila je i Meta Barnsa, koji će u košarkaškom smislu ostati upamćen kao neko ko je pokušao da izvede najsramniji potez na Kobiju Brajantu, ali je on ispao posramljen, jer ga je Brajant ponizio svojom reakcijom, kada nije ni trepnuo na pokušaj "moše" s lotpom.

Barns je bio interesantan medijima u Americi upravo zbog toga, pa je i on prokomentarisao kakve ga uspomene vežu za Brajanta. Posle njegove priče, shvatićemo još bolje kakva ljudina je napustila svet.

- Mi smo kasnije postali prijatelji. Bio je taj čuveni pokušaj "moše" s loptom, umalo se nismo pobili i sve te stvari koje su se desile na tom meču u Orlandu. Tog leta sam postao slobodan agent i dobio sam poziv od Kobija, zvao me je i pitao da li bih hteo da budem njegov saigrač u Lejkersima. Nakon te situacije sa mnom, on je želeo da igra sa mnom, to sam shvatio s neverovatnim poštovanjem i mi smo postali braća od tada.

Kobi je napravio i iznenađenje za Barnsove klince, i to na svoj rođendan. Preče mu je bilo da mališanima ispuni najveću želju, nego da slavi na svoj dan.

- Svi znamo kakav je igrač, ali bio je neverovatan čovek i roditelj. Pružao je svojoj deci neverovatnu ljubav. Čak je jednom prilikom na svoj rođendan pozvao moju decu da odradi s njima privatni trening, što je bilo nešto o čemu su oni sanjali, izdvojio je vreme na svoj rođendan da ih usreći. Svet je izgubio velikog košarkaša, ali Los Anđeles je izgubio superheroja. On je bio ovde više od košarkaša, on je ovde bio sve. Nikada nije izdao tim, dao je sve što je mogao - emotivno je poručio Barns.

Barns je odmah posle sezone u Orlandu prešao u Los Anđeles Lejkerse, gde je dve godine delio svlačionicu sa Brajantom, koji mu je postao veliki prijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA